Feltesszük a plakát!

Voltunk ma reggel plakátolni. Szomszédnéni Casting lesz a hétvégén. Ezeket a plakátokat tettük ki Kolozsváron. Amolyan “Alege ASIA”, vasárnap 5-től az Apáczai dísztermében. Ficz Tamás, aki 2 éven át erősítette a csapatot kilépett, és új harmadikat keresünk. Például ezért nincs Tamás velünk a logón a vérrel teli kádban. Tamás filmrendező szeretne lenni, de pillanatnyilag csak lusta.
Minden kolozsvári humorestünket mi szoktuk plakátolni. A büntetés, ha elkap a rendőr 5 millió lej. Szóval igazán izgalmas dolog, TSz ragasztja a plakátot, én meg nézem, hogy jön-e a rendőr. Ha jön, adom a jelt, és elindulunk ellenkező irányba.
Több éves tapasztalat, na.

Puskai Melinda megkért, hogy ma este lépjünk fel kolozsvári Sapientia Gólyabálján. Fellépünk.

Béfé ::

6 válasz: “Feltesszük a plakát!”

  1. Eszet Lenke

    Sajnálatos, hogy Fitz T kipakolódik, akár passzívan, akár aktívan. Hát, ti vagytok a kemény mag, a harmadik meg cserélődik. Ez van, remélhetőleg méltó utódja lesz!

  2. Szomszédnéni

    Mi is nagyon sajnáljuk, hogy Tamás nem játszik többet velünk. Egy egészségügyi problémája volt a nyáron, és még nem lábalt ki teljesen belőle, tehát meg kell értsük. A Félszigeten a Humorfeszt Lighton annak ellenére, hogy beteg volt, végigjátszotta velünk a hetet – nagyon értékes embert vesztettünk el vele.

  3. ZoltR

    Ez most nagyon hivatalos volt. Kerlek egeszitsetek ki valami humorossal. Koszonom.

  4. Kelemen Attila

    nagyon értékes embert vesztettünk el vele – ez olyan, mint egy nekrológ. Saját halottnak tekintitek?

  5. Szomszédnéni

    :) Lehet. Olyan szempontból, hogy Tamásnak nagyon jó a humora, de többet nem akar humorral foglalkozni. Ilyen szempontból saját halott. Nem tudom mi van ezekkel az emberekkel, hogy egy idő után minden Szomszédnéni tag komoly ember szeretne lenni. Az első kilépett tagunk egy alapítványnál dolgozik, a második régész és most Tamás, a komoly rendező. :)

  6. zsolt

    eszrevettetek, h a kolozsvari sapientias bulin nem lehetett cigizni?
    az egyik lany onkent vallalta a biztonsagi or szerepet. nagyon jol jatszott. befe:: egyszer lebukott. egy kicsit szegyeltem is magam mert en vettem ra, hogy szabalytalankodjon. befe:: ne haragudj.