Béfé Upgréd TM Life& Health

Intro
TSz hülyére fogja röhögni magát, de megint elkezdtem fogyókurázni. TSz azért fogja hülyére röhögni magát, mert tulajdonképpen nem vagyok 100 kiló, csak szedentarista életmódom (számitógép+kocsma+tévé+mozi) következtében vigyáznom kell magamra. Ezért eddig 12 alkalommal elkezdtem fogyókurázni & egészségesebb életmódot élni. A leghosszabb ilyen kúra egy napot tartott.
Mondjuk TSz is aerobikozott, akkor én nevettem rajta.
Ahogy Orbán Viktor megmondta az első forduló eredményei után, enyhe zavarában: Az nevet a végén, aki utoljára nevet.

Hogyan fogyókurázom?
A legfontosabb szabály, hogy kevesebb szénhidrát, mindenki ezt tanácsolja. Sose voltam jó kémiából ez nehezen fog menni.

Mit nem szabad innom?
Sört és kólát. Főleg nem együtt. Rá fogok állni a keményebb piákra, mint például a Bloody Mary, konyak és vodka naranccsal.

Mit ajánlok olyanoknak, akik hozzám hasonlóan fogyókuráznak?
2Pac a Changes című számban azt mondja, hogy “We have to change the way we live, we eat…”. A Parazitii nevű hiphop együttes pedig a kábitószerélvezetet ajánlja, mint fogyóeszköz.
Én az alkoholizmust.
3 generáció a családomban nem tévedhet.

Néha beszéljük TSz-el, hogy vacsorához veszünk egy-egy üveg sört haza, ez most alkoholizmus vagy sem, de mindig egyetértünk abban, hogy nem.

Tavaszi méregtelenítés
Ez igazán okos dolog. Lassan alább kell hagyjak a ciánélvezetemmel.

Terep
Kinéztem egy nagyon jó pályát, ahol futhatok reggelente. Három évvel ezelőtt. Megfontolt sportoló vagyok.

Bridget Jones
Olvastam az első naplóját, és tetszett. Hozzá hasonlóan talán, hetente én is ajánlok egy terméket amitől nem lehet hízni.
Az első ilyen termék a Pall Mall Lights.

Jó fogyókurát & egészséges életmódot mindenkinek. További tippeket várunk a Hozzászólásokba.

Béfé::

8 válasz: “Béfé Upgréd TM Life& Health”

  1. Sz.Cs.

    Tavaly egy haverom találkozott valami román body building bajnokkal (nagy paraszt, de ez csak később derült ki), és mondta neki, hogy le akar fogyni, mit tegyen. A válasz: Ne egyé semmit, bazmeg!

  2. bacsa

    Szex. Es nem csak ugy hebe-hoba, es nem csak ugy immel-ammal.

  3. Szomszédnéni

    Béfé

    Beletrafáltál. Éppen hüjére röhögöm magam :)
    TSz

  4. Huzat

    Nem értek annyira a fogyás tudományához, mert olyan vékony vagyok, mint neked a kisujjad s akármennyit is eszek, lepörög rólam, de szerintem a testmozgás a legfontosabb… ajánlom, hogy ússzál vagy időnként szaladd is végig azt a futópályát avagy hallgass Bacsára, mert az egyszerre kellemes is és hasznos is… :)
    Kívánom, hogy sikerüljön lefogynod annyira, hogy hozzám hasonlíts… s aztán kezdheted a hízókúrát. =))
    Sok sikert!

  5. K.K.

    Amennyiben van egy ugynevezett “elvalaszto fogyokura”, ami szerint mindent szabad enni (na nem nagyon sokat), csak nem mindegy, hogy mit mivel. Sajnos ici pici kemia is kell hozza, uis az alapelve az, h szenhidratot es feherjet egyutt ne. hogy segitsek egy kicsit, szenhidrat a kenyer, krumpli, teszta, cukor, feherje a hus, sajt, tej.
    Informacioforras az internet.
    Nem tom, h mukodik -e, nem probaltam. De allitolag igen.

  6. K.K.

    az “amennyiben” utan akartam irni egy “komolyan gondolod”-ot is, csak vhogy lemaradt.

  7. Szomszédnéni

    OK, most akkor tudom mi a szenhidrat es a feherje. Kosz. Tulajdonkeppen ezt csinalom, mikor sajtot eszem pusztan. A francba, miert szeretem a sajtot?

    Befe::

  8. Kexteki

    Ahhoz, hogy a fógyókúra nehogy hízást eredményezzen, van egy ötletem. NE fogyókúrázz, kedves Béfé. Te megteheted, mivel az egészséggel összeegyeztethető testsúlyban vagy, az esztétika persze más dolog. Szerintem (is) csudacsini fickó vagy, de elég, ha ezt Laura így gondolja, meg nem árt, ha a közönség is, persze.Speciel engem elbűvölnek a pálcika lábú, csontos vállú fickók (puszilom TSZ-t), ezek a szerelmemnek is vannak,de ha majd pocakos lesz is imádni fogom, ráadásul imádok főzni neki sok finomat!Valóban vannak módszerek, amivel 2 hét alatt 50 kg leadható, de mit csinálsz a maradék 15-tel?
    Amúgy a postacímeteket Anyummal türelmesen várjuk. Anya Aradra ment dolgozni, és vagy 25 kg-t fogyott. Szuper jól néz ki.