Bulvárosok dolgozzatok!

Annak következményeként, hogy Erdélynek nincs bulvársajtója, arra kényszerülünk, hogy saját magunk találjunk ki önmagunkról pletykákat, amiket később szintén mi kell, hogy megcáfoljunk.
Például jöjjön pár cím, amit szívesen látnánk a Szomszédnéni humortársulatról az erdélyi Magyar sajtóban, a sajtótermék megnevezésével együtt:

Heti Hirdető: TSz megkérte Béfé kezét.
Képes Hargita: Béfé odaadta neki, azzal a megjegyzéssel, hogy a másik még kell neki.
Krónika: A Szomszédnéni Produkciós Iroda adja ki Markó verseit
Új Magyar Szó: A Szomszédnéni Verestóy-ra szavazna, ha következő héten lennének a választások.
Román TV Magyar Adás: A Szomszédnéni fodrászhoz viszi a bemondónőnket!
Erdélyi Napló: Miért is genny a Szomszédnéni humortársulat?
Transindex: A Szomszédnéniék tulajdonképpen nem romániai magyarok, hanem finnek.
Agnus Keresztény rádió: A fiúk felfedezték Jézust.
Príma Rádió: Szász Jenő szoborparkot csinál a fiúkról!
Szabadság: Béfé és TSZ azt tervezi, hogy ha megöregednek, akkor nyugdíjasok lesznek.

Dolgozzunk együtt a romániai magyar bulvársajtón! Mi bevállalunk bármilyen botrányt.
Sőt ehhez még fotóanyagot is gyártunk, hogy ne kelljen fizetni a paparazzit.
Íme a fotók, a Hozzászólásokhoz várjuk, hogy milyen történetet találtok ki hozzá. Mindent bevállalunk!

Béfé::
INFO A www.humorfeszt.ro oldalra feltöltöttük az eddigi Erdélyi Humorfesztiválokon készült legjobb fotókat. Klikk az oldalon található FOTÓK mütyüszre, és meglátod, hogy a mi nézőink sokkal szebbek, mint a többi fesztivál nézői.

7 válasz: “Bulvárosok dolgozzatok!”

  1. mezei nelli

    Mikor kéri meg TSZ Béfé kezét?
    Mikor az övé már elfáradt.

  2. Félszemű Sátán

    1. Csődzenekar fotószessön: A Pofon 74 ismét csattanni akar. Újabban azzal hencegnek, hogy nekik csak napszemüvegre és fogkefére telik, hogy kitakarják a pofi(n)jukat a képből, bezzeg a fotós milyen menő.

    2. Béfé, mivel a Dancs Annamari-afférral és a blabloggal sem bírt berobbani bulvármentes köztudatunkba, továbbá mivel látványosan beégette magát Maksa Isten Zoltán előtt a 3. humorfeszt színvonalával, úgy döntött, inkább felköti magát. Előzékenységből még élve, azaz jottányit esztétikusabban modellt állt/csüngött fotósunknak. Ezzel a terrorista cselekménnyel sikerült hiteltelenítenie a Pofon 74-et is, hogy TSznek se menjen olyan jól.

    3. Tsz: “Még egy ilyen humorfeszt, és teljesen legitim lesz a nagyképűségem. És akkor hiába nyitom majd ki a szemem, ilyen közelről úgysem fogom látni az arcom. Amúgy valaki szerezhetne már egy rendes lámpát, mindjárt azt hiszem, hogy elpirultam.”

    4. Béfé és TSz a humorfeszt siralmas felhozatala után egymásba menekül. Nem minőségér’, hanem vigaszér’. Májusi vigasz aranyér.
    Tsz: “Még dobog! Milyen cuki!”

    5. Hírügynökségi jelentések szerint a Szomszédnéni PI már aludni sem tud, ha nincs egy kamera a közelben. Azt remélik, álmukban hátha viccesebbek. Mivel infrakamerára nem telik, hatalmas napszemüvegekben kénytelenek ágyba bújni, de azok alvás közben nyomják a halántékukat, ezért álmukban kiabálnak. Mármint a Szomszédnéni. A napszemcsik csöngetnek picit. Ez ad ihletet a következő éjszakához.

  3. Szomszédnéni

    Szia Sátán.
    Eltaláltad.
    :)

    Béfé::

    PS: Azért még áll az a biznisz, hogy eladjuk a lelkünket neked szélessávú internetért?

  4. Angiii

    Az igazi történet és tanulság a képek mögött:
    Gyerekek, lefekvés előtt mindig mossatok fogat.

    Komolyra fordítva a szót, szerintem Pamela Andersonos es Paris Hiltonos videóparódiát készítettetek. Meg is nézem a neten.

  5. eRMa

    Mit szóltak a barátnőitek?

  6. bacsa

    1: Befe nyilvanosan habosra kefelte Teesz szajat. (Bocs, tavasz van!)
    2: Ezert Teesz duheben eltorte Befe nyakat, derekszogben.
    3: Kesobb megbanta tettet (valoszinuleg rajoitt, nem is volt olyan rossz amit Befe tett vele) es a tukor elott sirdogalt, de eltakarta fel arcat mert nemtudott szembenezni az uj, bumbano oldalaval. A tukor piros Teeszek lakosztalyaban, meglehetosen romantikus a helyszin.
    4: A romantikus helyszin igazolasakepp egy pillanatfoto a boldog megbekulesrol, szerencsere a fotos elsiette a pillanatot. Befe nyaka meg nem teljesen regeneralodott.
    5: Five minutes after. A rajtakapott parocska, aki eddig nyilvanos vicces fellepesekkel probalta leplezni egyuttletuk igazi hatteret, rajtakapatott. A sebteben feltett napszemuveg arra utal, hogy Romaniaban meg mindig nem teljesen elfogadhato dolog agyban bekulni, ha a sertett felek azonos nemuek. Mindenesetre sokat segitene, ha legalabb effele kozeleti es nepszeru szemelyek nyiltan vallalnak tarsadalmi hovatartozasukat.

  7. Szomszédnéni

    Es Bacsának is igaza van.

    Következő bulvár-leleplező sorozatunkban benne lesz Gáspárik, Dimény Áron és OJD is.

    Béfé::