Nyári Szomszédnéni

Nyáron kicsivel több fellépése van egy humortársulatnak, éppen az utolsókat simítom a szombati székelykeresztúri Szomszédnéni hepöningen. Schervenka Endre szervezi ott az Ifjúsági Napokat, meghívta a humortársulatot és a Pofon 74-et is, ha már TSz-el úgyis ott vagyunk. Ügyesen a humorestet a koncert elé tettük, ugyanis a koncertet lehet, hogy nem éljük túl – ki tudja itt mivel fognak dobálni (lásd Temesvár)?
László Robi elől közben Invisible vagyok a Messengeren, mert le kell neki adjam a Félsziget humorprogramját, és még nincs teljesen kész, TSz se küldte még el az ő változatát, írtam neki sms-t, hogy idén legyen egy kis kísérleti-jelleg a programban, próbáljuk kitolni a humor határait, ha mi nem akkor kicsoda? A Gruppenhecc?
A másik vonal, hogy keresem a contact-ot olyanokkal, akik román nyelvű humorral foglalkoznak – bárkinek, akinek van olyanja írjon nekem (Messenger ID: bferi2000).
Ha esetleg van valami, amiben vicces vagy, írd meg nekem, és beteszlek a programba. Megéri, mert ezzel ingyen Fesztiválbelépő is jár. Huh, remélem László Robi tényleg nem olvassa a blogunkat.
Most éppen a kolozsvári Dieselben fellépő stand-up komikusokat főzöm, és Catavencusokat keresek, még nem tudom milyen eredménnyel. A félszigeti Pofon koncert idén a Félsziget humorprogramtól külön jelenik még, TSz intézgeti, hogy legyen – optimista vagyok, bár a The Rasmust nehéz lesz túlszárnyalni.
A múlt héten vagy mikor elmaradt egy székelyföldi fellépésünk, a madárinfluenza miatt, akkor egy kicsit mérges voltam azokra a hülye csirkékre. Én a hülye, aki azt hittem, hogy a madárinfluenza, nem hat rám.
Selyemék a MÚÚÚvi Fesztiválról közben írtak, hogy mi vezetjük a showt, és lesz egy tematikus humorestünk is – filmekről. Egy ilyen tematikus est úgy működik, hogy összeszedjük az összes film témájú jelenetünket és stand-upunkat, és kész. Megszámoltam, alakulásunk óta 288 jelenetet írtunk, szóval, ha a könyvtáros-munka izgalmairól kellene tematikus estet tartsunk, az is összejönne.
Na, munka.

Béfé::

8 válasz: “Nyári Szomszédnéni”

  1. bacsa

    En vicces vagyok, amikor:
    -dolgozni probalok
    -sportolok
    -ismerkedni (csajozni?) probalok
    -stb

    de lehet, hogy ez mas kategoria, es “nevetseges” a megfelelo szo ra.

  2. bacsa

    Ja es akkor is vicces vagyok mikor romanul beszelek. Mindegy, mirol.

  3. glicerinaldehid

    Hm, Keresztúr? Na az mókás lesz… Nem látogattok el a Sóskúti (Keresztúr mellett) Sörfesztiválra? Már csak azért, mert fellép Dancs Annamari. Kellene valami VIP belépőket adjon nektek a kis szemtelen! Nemdebár?

  4. Szomszédnéni

    Hm. Sóskút…
    :)

    Béfé::

  5. laflo robi

    …olvastam…

  6. Szomszédnéni

    A francba.

    Béfé::

  7. Endre

    Nem én vagyok teljesen az Ifi Napok szervezõje. Mivel csapat meló van mindenki elvállal valamit és azt igyekszik a lehetõ legjobban megcsinálni. Én a Szomszédnénit & Pofont vállaltam, remélem nem kapok majd pofont:). Annamarit meglepetésnek szántam (igaz nem én szerveztem:)), de lelõtte “glicerinaldehid” a poént. Az is igaz, hogy Annamari vasárnap lesz majd a Sóskúton…Na akkor a szombati viszontlátásra…Bye-bye

  8. glicerinaldehid

    Meglepetésnek nevezed? Kissé brutális, nemdebár? :p Mindennek ellenére sok sikert kívánok, remélem nem lesz paradicsom/tojás-dobigálósdi. Habár mókás lenne. Sőt!