Halál és humor

Mikor visszafele jöttünk az IC-vel a Székelyhídi / Félixfürdői dupla fellépésünkről a hétvégén arról beszélgettünk, hogy nem szeretnénk tudni, hogy hogyan fogunk meghalni és mikor.
De ha egyszer el kell majd menni, akkor a következők valamelyikét várnám:

Top 3 Kedvenc Halál

1. Az első mindenképp a John Cleese által alakított Halál a Monty Python’s The Meaning of Life filmben. Aki olyan megértő, hogy engedi, hogy az áldozatok lelkei kocsival kövessék a purgatóriumba.
2. A South Parkban a Halál, aki a nagypapa helyett (egyáltalán nem meglepően) Kenny-t viszi el.
3. Brad Pitt a Meet Joe Blackban. Mennyit röhögtem, hülye Halál.

Béfé

12 válasz: “Halál és humor”

  1. Huzat

    Szerintem a legszebb halál az, amikor egy szép élet végén egy este megmondod, hogy reggelre halott leszel és megbékült lélekkel lefekszel. Így volt ez Nostradamussal és még sok mással.

  2. LeHeL

    Hm, most jut eszembe ez nem is halal halal, hanem inkabb ongyilkossag es nem is humoros, de most ezeken unok valtoztatni, csak mivel eszembe jutott, nekem a magasbol valo leugras a legszimpibb.

  3. pistike nyolcvanhat

    en nem vagyok Petofi, de nekem az agyban, parnak kozt ejszakai halal kene..

  4. Szomszédnéni

    Észrevétel. Lehet nem fogalmaztam pontosan, de én nem a halálnemekről írtam, nem a “hogyanról”, hanem arról, hogy “ki”. Legenda, hogy mikor el kell menni érted jön a szörnyű kaszás, a “reaper”. Namármost én arról írtam, hogy a legjobb nagy kaszás alakítások között eddig John Cleese-ék, South Parkék és Brad Pitték vannak.
    Szóval nem a halálnemekről…
    Vagy ha muszály, akkor én a svájci terrorizmus áldozata szeretnék lenni.

    Béfé::

  5. pistike nyolcvanhat

    jaaa.. ha` nem ertem..

  6. lolo frigida

    ejnye bf, j-vel irjuk a muszaj-t

  7. Szomszédnéni

    Bocsi.

    Béfé::

  8. tiju

    es ahhoz a halalhoz mit szolsz, aki egy terry pratchet-novellaban egy gyilkossag koronatanuja? mert a nyomozo keresett egy iigen oreg es beteg embert, majd a, logikusan, megjeleno Halalnak szegezte a kerdest, hogy Mondd, ha mered, hogy nem voltal jelen tegnap este hatkor az Ize utcaban, ahol a bunt tettek!
    terry pratchet rulz, nem biztos, hogy igy irjak, de azert csak olvassatok szorgosan.

  9. Szomszédnéni

    Profi.

  10. Nándor (Nándika, vagy amit akartok)

    Nem “zö grimmm rippörr”, de az egyik legfaszább halál számomra az Örkény Rózsakiállítása. Egy pár fatökű filmes meg akarja filmesíteni a halált. Azaz a meghalást. Irtó jó. Olvassátok el.

  11. Oogie

    Nekem csak két film jut eszembe az említetteken kívül, ami nagyon tetszett:
    1. Bill & Ted’s Bogus Journey-ben, a föszereplök, Bill és Ted elöre a Kaszást segberugják majd játszanak vele és végül olyan jó barátok lesznek, hogy maga a Halál nemcsak a Mennyországba kíséri el öket, hanem késöbb a valós életben az együttesük, a Wyld Stallyn egyik tagja lesz, mint nagybögös.
    2. The Simpsons-ban, Homer véletlenül megöli a Halált és átveszi a szerepét.

    De én még a Monty Python The Meaning of Life-nál maradnék, hiszen abban van az a jelenet ahol az elítélt kikeresheti magának a kivégzés módját.
    Hát mit is válsztana egy férfi, ha nem egy csorda pucér nöt, akik egy szakadékba kergetik, ahol készen a sírba esik. ( A sors iróniája, hogy a színész, aki az elítélt szerepét alakította buzi, szegény)

  12. Szomszédnéni

    Ezt a Simpson reszt nem lattam. Jo lehet.