Tiszta Vizet a Pohárba! Program

(A Szomszédnéni meghirdeti a TVP! programot. Nem összetéveszteni a „Forró vizet a kopaszra!” nevű reformtörekvésekkel vagy a „Kismalac, kismalac engedj be, nem engedlek lóf@sz a seggedbe” kettős állampolgárság-kezdeményezésekkel.)

Minden választási kampány velejárója, hogy mikor a jelöltek kifogynak az érvekből, hogy az ember miért szavazzon rá (ha egyáltalán vannak ilyen érvei), akkor elkezdi mondani, hogy az ember miért nem szavazzon az ellenjelöltjére. Mi is tudjuk, hogy csak idő kérdése, és ez be fog következni – ilyenkor az történik, hogy a jelöltek feltárják egymás piszkos múltját.
Nem akarunk álszentek lenni, nekünk is van ilyen.
Hanem azt el szeretnénk kerülni, hogy TI ezt a kampányban tudjátok meg, épp ezért nyilvánosságra hozunk két audió felvételt (mp3), ahol bevallunk minden mocskot.

Befe titkos multja meghallgathato ITT!

TSZ titkos multja pedig ITT!

Ez van, lehet menni hányni.

Mindazonáltal úgy gondoljuk, hogy ez egy remek lehetőség a romániai magyar politikai elit számára, hogy hasonlóképpen cselekedjen, és bevallja azt, ami nyomja a lelkiismeretét. Úgyis ki fog derülni, fiúk!

Bálint Ferenc, Tóth Szabolcs

3 válasz: “Tiszta Vizet a Pohárba! Program”

  1. kesztió

    Béfé menthetetlen, de TSz talán még jóváteheti bár egyik múltbeli foltját.

    Úgyhogy utóbbit ezennel minden becsületes és erkölcsös szavazópolgár nevében felszólítom: tegyen tanúbizonyságot a széles nyilvánosság színe előtt, hogy ma már nincs semmiféle (bugyiban)rejtegetnivalója!

  2. kövi sára

    mindezek ellenére két vers között támogatlak benneteket.

  3. Szomszédnéni

    kesztio

    Lelotted a poenomat, francba. Marcius 15-ere tartogattam, hogy tanubizonysagot teszek a szeles magyar nyilvanossag elott, hogy mar nincs rejtegetnivalom, es egy bô gesztussal lehuzom a bugyimat.
    TSz