Egyed Ufó Zoltán feedback

Egyed Ufó Zoltán fotóstól kaptunk egy levelet, amelyikben ugyan biztosit minket az Európa Parlamenti jelölésünk támogatásáról, de kikéri magának, hogy ő csak fotós, nem pedig fotóművész, ahogy írtuk egy korábbi bejegyzésben.
Nos, az az igazság, hogy csak egy jó napot akartunk szerezni Zolinak azzal, hogy azt írtuk, hogy fotóművész, de ez a hálátlan, tehetségtelen guzmó, aki csak arra képes, hogy megnyomja a gombot, a gépe tetején – nos ez az izé, ezt nem vette észre. Persze nem hibás azért, hogy értelmi képességei ennyire hiányosak, aki ránéz rögtön megsejti ezt, íme egy fotó róla:
egyed ufo zoltan

Mindezek mellett, azért dicséretes, hogy silány, mondhatni nem-emberi értelmi képességeivel felfogta, hogy a mi EP jelölésünk támogatása jó dolog, s ezért a következőket írta (vagy mert nem tud írni sem, valakivel megíratta) nekünk címzett levelében:
“… a tömbházban is népszerűsítettem a jelöléseteket, tíz család kivételével mindenki aláírta a tábelt, azok tizen is csak azért nem, mert Spanyolországban és Itáliában vannak melózni. A blokkban mindenki rajong mar értetek, azt tervezik, hogy egy nagy bannert akasszanak ki a negyedikre az arcképetekkel, főleg azért kedvelnek, mert megígértem nekik a nevetekben, hogy ha bejuttok, a Taraf TV is kötelezőve válik minden tévészolgáltatónál.
Csatoltam egy képet a tömbházunkról, a kútnál az ott Mari, a szomszédnéni, nagy rajongótok, druszátok.”

blokk

Hát igen, ha további fotókat szeretnél látni ettől az inkompetens bérenctől, klikkelj ide: NA JÓ, MEGNÉZEM A TÖBBI FOTÓT IS!

Béfé::

2 válasz: “Egyed Ufó Zoltán feedback”

  1. Mihály László

    Ne búsulj, Béfé, nem kellett sokat korrigálnod… képzeld el, ha még a “közéleti szereplőt” is kikérte volna magának :)

  2. just me

    UFÓnak mindig sikerült más szemszögből bemutatnia a világot… még jó, hogy a TARAF TV igéretével lehet szavazókat szerezni.. nemcsak nektek, hanem másoknak is mint pl. GIGInek…