Turné blogger

Ez nem egy szokványos bejegyzés. Ma kezdtük Nagyváradon a Világbéka Turnét és úgy döntöttünk, hogy ezt a turné azon túl, hogy előadjuk a napi showt – nem rólunk fog szólni. Így ez a bejegyzés a minket körülvevő összetevők megjelenítése lesz. (Persze persze Salamon Márton László felelős szerk kiemelt homlokát, Soós Róbert pink pólóit és Okos Zsolt nevű hangosítónk horkolását mellőzni fogjuk.)

Ez a hivatalos Szomszédnéni – mobil:
auto

És ezek vagytok ti:

1

2

3

4

Ha szeretnél egy ingyen fotót magadról gyere a turnénk következő állomására:
SZaTMáRNéMeTi
2007, március 20, kedd, 14:00 – Kölcsey Ferenc Gimnázium, díszterem
(Szatmáron kiderül, hogy milyen az, amikor melltartót vásárolunk.)

Béfé::

11 válasz: “Turné blogger”

 1. Kelemen Attila

  Azt szeretném kérdezni, hogy az orrba-szájba maszol.ro reklámot ami itt, ebben a blogban folyik a Szomszédnéninek számlázzam le? Vagy ha nem, akkor ki fizeti ki a Transindexnek ezeket a hirdetési felületeket, a UMSZ-benyalásokat, stb.? Nagyon komolyan gondolom a kérdést… Ennek ellenére nem muszáj nyilvánossá tenni.

 2. kefiret

  végre. azt hittem csak nekem tunt fel az umsz-nek való orrba-szájba nyalás.
  kicsit olyan kiábrándítóak kezdtetek lenni ezzel a kölcsönösen agyonreklámozzuk egymást történettel. tudom, az én bajom ha…de akkor is na.

 3. dzsakéta

  basszus mindig kifelejtem ezeket a szpamszűrő kódokat oszt mikor bekkelek akkor mind el van tünve az okosan kigondolt, személyiségemet domborítani kivánó hozzászólás. nem lehetne valamit tenni ez ügyben?

  amit akartam mondani: nagyon aggodóm értetek. már látom amint a transindex sado-mazo ruhájába öltözött vezetősége elveri a feneketeket.

  Nagyon komolyan féltelek …. ennek ellenére nem muszáj nyilvánossá tenni :) )

  PS: ha megszünik a tárhely szóljatok majd összedobjuk valahogy a szomszedneni.ro-ra a pénzt

 4. Boróka

  Ahhoz képest, hogy a turné a maszol.ro népszerűsítésére jött létre, nagyobb hírnevet hoz a szomszédnéninek. Így is fel lehet fogni. Szomszédnéni reklámnak, szomszédnéni élménybeszámolókkal.

 5. kesztió

  Reklámozzátok egy kicsit a Krónikát is, naaaaa!
  Meg a Magyar Nemzet Onlányt!
  Az etika és a méltányosság szellemében.

 6. Sz.Cs.

  Hoppá, hoppá. Vigyázz, mit írsz a saját blogodba, Béfé, nem lehet ám akármit. Majd kérdezd meg, hányszor írhatod le a maszol, a dunatévé és a magyarnemzet szavakat.

 7. kalandorban

  Igenis fizessetek ki a reklamhelyet, me kulonbenis Armanykaek szarul allnak es kulturarol is le kell huzni a hetbort. Es kulonben is akar a sajat blogotok miatt beiskaphatjatok, me hogy nem reklamozzatok a tobbi erdelyi sajtot is :)

 8. just me

  Jól néz ki a hivatalos Szomszédnéni Mobil! Melyikőtök vezeti? Vagy maradt még pénzetek az EP kampányból söfört fogadni? :-)

 9. dzsakéta

  Ármányka ez nagyon jó :)

 10. Andex

  Itt írnak erről a témáról:

  http://lolkablog.blogspot.com/2007/03/maszolt-kelemen-attila-szomszdnninek.html

 11. Brigi

  Hat ha tudom, hogy varadra is josztok, es pont az Adyba!….akkor lehet haza mentem volna! de igy nem, s maradtam kolozsvaron … :)