Pofa be!

Valami hasonló dolgot keresünk, vagyis valami ilyesmi kellene, hogy enni is, de ne csak enni, hanem valami szexes is legyen benne, vagy ha mégsem, de mi lenne ha direkt rájátszanánk, hogy ilyen visszataszíto, de az elrontaná a dolgot, hm, nézzük meg valami régi jeleneteinket, hátha valami ötlet jön, kérjünk még egy sört, ezúttal hideget, azt hiszem megvan, nem, mégsem.

Fent felsorolt mondattöredékek hangzottak el többek között, amikor Béfével beültünk a Tranzitba, hogy kitaláljunk egy rádióreklámot. Krajcártól bocs, hogy ezúttal nem oda mentünk, de ha fenntartanak nekünk minden este egy üres asztalt, akkor nem hiányzunk többet, becsszó. Szóval az udvarhelyi Star Rádiótól megkértek, hogy egy újonnan nyílt gyorsétkezdének milyen jó lenne ha készítenénk egy rádióreklámot. Mi természetesen benne vagyunk mindenben, ami nem izommunka.

Béfével megegyeztünk abban, hogy az a téma, hogy egy nő eszik, az tabutéma. Noha általában többet esznek, mint a férfiak, ezt nem szabad elismerni, cáfolni kell, nem szabad szóvá tenni, főleg nem rádióreklámban. De mi van, ha valaki más helyez ételt egy nő szájába?

Két változat fog elkészülni majd szerdán, ha sikerül egy jó mikrofont szerezni. Szerencsére Simónak ráér akkor is.

Ja, vásárolok nagyon hamar rossz hegedüt, amelyet a Médiabefutó Marosvásárhelyi döntőjén kedvemre kibelezhetek. Ha valakinek van, szóljon. Ez komoly. Most szombaton lesz, és ide találna egy szólás. Nem tudom egészen pontosan, hogy van, de tudom, hogy van benne gyertya, és valami a körömmel is.

TSz

3 válasz: “Pofa be!”

  1. bellini

    Sziasztok, nagyon tetszik a blogotok, en is keszitettem egy weboldalt es szivesen vennem, ha megneznetek, a cime http://www.kakukk.ro. Koszi. Jo lenne ha kitennetek oldalmellekletkent. Koszi

  2. Szena

    Csak hegedukkel foglalkozol? Ott a szinti az nem lesz jo?

  3. Fegyveresi Zsolt

    a szinti az enyem es nem szeretnem szettoretni. de van egy hegedum is es ezt TSz is tudja. lehet, hogy hetfon azt fogom majd irni, hogy NEKEM VOLT egy hegedum. no, de mindent a poenert.