Evolúciós korrigáció

Még régen láttam egy részt a Mindentudás Egyetemből, amikor egy evolucionista magyarázta az evolúciót, és egy adott ponton kisütötte, hogy a zsiráf egy evolúciós tévedés. Azért lett olyan hosszú a nyaka, mert az evolúció melléfogott. Elhittem neki, hiszen elég csak Kacor Ferire, vagy Adrian copilulra gondolni. Meg még vannak tévedései, illetve rossz megoldásai az evolúciónak, például az, hogy a nemzőszervek, amelyek feladata többek között vágyat ébreszteni a másokban, túlságosan közel került olyan szervhez, illetve testműködéshez, amelyek egyáltalán nem keltenek vágyat. (Habár nem tudom miféle perverz olvasóink vannak, lehet rácáfolnak erre majd páran). Hát akkor nézzük csak, hol lehetne a legjobb helyen ez a nemzőszerv, hogy intimitását is megőrizze, és mégiscsak a seggnél egy előkelőbb szerv társaságába kerüljön.

Például a váll egy elég jó hely lenne. Ezzel viszont az a baj, hogy van az a mozdulat, amikor egy lányt hátulról meg akarunk szólítani, és mutatóujjunkat finoman a vállához érintjük. Ez a gesztus pofozkodáshoz vezetne, úgyhogy nem jó hely a váll. Meg aztán a hegedüművészek is valószínü tiltakoznának.

Lehetne mondjuk a hónunk alatt is, itt csak az kavarna be, amikor kosaraspólóban utazol a buszon, és megkapaszkodsz a felső rúdban. Hogy nézne ki, hogy miután átadod a helyed az öreg néninek, utána a szemébe lógatod a kéjlécet. Ez a változat is esett.

Ha koncerteken, vagy tánc közben nem lépnének az emberek gyakran egymás lábára, akkor akár a lábfejen is lehetne, de így szinte lehetetlen. Valószínü egy markánsabb letaposás után nem lenne elég a “bocsi” kifejezés. A néptánctanulás egyben maszturbációs tanfolyam is lenne. Kihúzva ez a változat is.

Azért nem könnyü ennek az evolúciónak a dolga.

TSz

5 válasz: “Evolúciós korrigáció”

  1. D!sguster

    Ha a segglyukunk helyet valtoztatnank?

  2. bacsa

    D!sguster, az sok esetben mar meg is tortent.

    Vagy ahogy bizonyos Duke Nuk’em mondana, Your face, your ass – what’s the difference.

  3. haller

    az evolucio tevedese_?
    igen az a ***** czika az nagy tévedés volt

  4. =))

    mien gusztustalan volt ez :d

  5. D!sguster

    A mai vilagban igazad van Bacsa. Mostmar ezzel kell egyutt eljunk. Igy mukodik az evolucio. Egyre csak azt probaljuk elerni egymassal szemben, hogy your face is your ass.