24 FUN: Hol rúgnak gyomron a legjobban ezen a héten?

Van egy olyan álomféleségem, hogy ülök a laptoppal a tengerparton, belőve a wireless internet, és abból élek, hogy publicisztikákat írok.
Az az igazság, hogy nagyon lassan ez materializálódni látszik, valamiért kezdenek Erdélyben rászokni a médiatermékek az írásaimra, és ez nekem tetszik. Azt mondják a szerkesztők, akiknek dolgozom, hogy az emberek szeretnek rövid, laza, esetenként humoros, sokszor pofátlan írásokat olvasni a sok hülye politikai esélylatolgatás és kopjafaavatás mellett.
Példának okáért jelenleg szállítok írásokat ide, meg aztán ide is és újabban ide. Meg újabban alakulóban van egy újabb hely, de arról még inkább ne.
A legutolsó link a 24 FUN országos programmagazin honlapjára visz, ő most indította a magyar nyelvű mutációját 24 FUN Székelyföld néven, ez pontosan olyan, mint a többi mutáció, csak magyarul van. 20.000 példányban jelenik meg Csíkszeredában, Székelyudvarhelyen, Gyergyóban, Sepsiszentgyörgyön, Kézdivásárhelyen, Kovásznán és Szovátán.
Horváth Gábor a regionális műsormagazin igazgatója, és ő felkért egy csapatot, hogy a 24 FUN jellegéhez viszonyulva kis glosszákat, jegyzeteket, kommentárokat írjanak a lapba, és szerencsére benne vagyok ebben a stábban. A lapba elég jó csapat ír – Andrei Gheorghe (magyarra fordítva), Gáspárik Attila médiaizé, Kurkó János, aki csíkszeredai hokicsapat elnöke, és néha Dancs Annamari, aki énekel. A legjobban mondjuk az esik, hogy egy lapba közölhetek Andrei Gheorgheval, őt nagyon tisztelem.
Múlt pénteken jelent meg az első szám, és utóközlésben a blogon is mindig megjelentetem majd a közölt anyagokat.
Rögtön itt az indító számbeli írásom. Ja, és később találkozunk a tengerparton:

befe

Hol rúgnak gyomron a legjobban ezen a héten?

Vannak események, amelyek nem kerülnek be egy programfüzetbe se. Persze, hogy mindegyikben megvan a színházprogram, kiállítás és koncert. De melyik ajánló tér ki arra, hogy hol lesznek jövő héten a legjobb verekedések?
Mert elfoglaltak vagyunk, globalizáció, mifene – a modern ember nem engedheti meg magának, hogy egy gyengébb minőségű verekedésen részt vegyen. Egyszerűen nincs rá ideje. Persze van az úgy, hogy az este egy szolid borozásnak indul egy étteremben, s mikor egy üveg landol a képedben, úgy döntesz, hogy bármennyire is elfoglalt vagy – erre a verekedésre szakítasz egy kis időt.
Neadjisten a pincér a kést nem a hagyományos módon teszi az asztalra, hanem a kevésbé hagyományos módon a hátadba?!
Esetleg diszkóban valaki diszkréten megfogja a barátnőd mellét, és bármennyire is próbálod meggyőzni magad az nem szívmasszázs.
Kár, hogy a programajánlók még nem tulajdonítanak elég jelentőséget ezeknek a verekedéseknek. Pedig, mi magyarok igazán jók vagyunk balhéban – több bunyósunk van, mint Nobel díjas tudósunk. Ezért is kérem ennek a programfüzetnek a szerkesztőit, hogy a KIÁLLÍTÁSOK utáni oldalra, kerüljön be a BUNYÓ fejezet.
Merjünk újítani!
Már látom is az első hirdetést:
A kissé alkoholmámoros állapotban levő Jenő mindenkit szeretettel vár a hagyományos szombat esti – baráti s*ggberúgásra. A verekedés kezdési időpontja az a momentum lesz, amikor Samu firtatni kezdi Jenő anyjának esetleges prostituált múltját. Az eseménybe azzal lehet bekapcsolódni, hogy Jenő arra a kérdésére, hogy „Ke’ valami?!”, azt válaszolod, hogy „Igen.”

Béfé::

4 válasz: “24 FUN: Hol rúgnak gyomron a legjobban ezen a héten?”

  1. felméripéter

    gratula :D

  2. Szomszédnéni

    Milyen keso ejszakai blogolvaso valaki :)
    Befe::

  3. Sz.Cs.

    Sőt, még később :)

  4. just me

    Gratula BéFé!!!
    Most szesszióba van a fél világ, nem mint mi :) … ezért olvassák mostan tán kevesebben a blogot, és ha hagynak üzenetet is, azt akkor teszik mikor felfrissülésre vágynak… annyi tanulás után… tehát éjjek-éjjelén… :)