Peresen szép az élet

Megy a peres buli a Trindexen (ITT AZ ANYAG), Szabadságon kolozsvári napilapban, Hírek.ro oldalon is. És még ki tudja hol. Most hívott Csáky Emese az Udvarhelyi Híradótól.
Ma elfoglalt leszek.

***

Nicsak, most jövök rá, hogy ez a blog az első romániai magyar bulvárper reality showja.

Béfé::

10 válasz: “Peresen szép az élet”

  1. Jimi

    [ékezetmentes]
    Az egesz bulvarper Nektek is, Neki is reklam, ebbol a szemszogbol okes a balhe….
    Egyvalami nem fer csak a fejembe… ugy-e a negativ reklam miatt negativ tendenciat mutattak az eladasok a Digital3 tv sugarzasi koreben… ez igen. Tiszta nyugati sooobiz, kiadunk egy lemezt, promovaljuk, oszt megveszik csomoan… ez igen. Ide fejlodott ez az orszag… Mar senki sem masol cd-t, senki nem kalozkodik. Minden kedves Digital3 tv sugarzasi koreben levo nezo/hallgato/rajongo megveszi A lemezt, ebbol meg gazdagszik a sztar. Manapsag mar igy mennek a dolgok. Hm.
    En azert kivancsi lennek az eladott lemezekre… pontosabban a szamukra.
    Node, hagyjuk.

    Mindenkepp riszpekt Nektek

  2. ismersz befe ;)

    szrintem kerd meg annamari kezet, hatha ugy belenyuxik a dologba….:)

  3. throbi

    Nos, Annamari mégiscsak elért valamit a perrel: letöltöttem weboldaláról a közzétett 6 számot, s meg is hallgattam mindet! 27 perc 15 másodpercig tartott a műsor. Normál körülmények között 5-10 másodperc után kikapcsoltam volna bármelyiket.

    Véleményem szerint Annamarinak a hangján hallható az iskolázottság. De tehetsége alapján max. egy jó vokálos lány lehetne. Ami a zenét illeti: 4-8 osztályt végzetteknek ajánlható. Hangszerelés: nem létezik. Szöveg: gagyi, fantáziátlan.

    Szerintem úgy, ahogy van: Dancs Annamari zenéje szar. Nem érdemes vele foglalkozni.

    S akkor jöjjön egy kis szocio-pornó. Szerintem lényegében itt arról van szó, hogy van bennünk egy egészséges adag erdélyi elitizmus. Büszkék vagyunk a Role-ra, Füszálra, Knock-Out-ra, a szászcsávási cigánybandára, a Cash-re, Night Loosers-re, Háromszékre, Zurbolóra meg a Médiabefutó felfedezettjeire (bocs, tudom hogy nem teljes a felsorolás). Igényesek, kimunkáltak, van bennük spiritusz, egyéniség, gerinc. Csak hát amatőrök. Nem “sztárok”. Dancs Annamari viszont “szakma”. Ő lemezt ad el. Pénzt csinál. Olyan zenével, amit még letölteni sem érdemes. S ezt mi nem szeretjük. Magyarországi futószalag-sztárok utánzása lerontja az erdélyi színvonalat.

    Ajánlom Annamarinak, nevezzen be a következő Médiabefutóra. Ne érezze rangon alulinak, s merje fogadni a szakértő zsüri kritikáit.

  4. annafan

    nem vagyok nagy rajongotok, DE ezzel a perrel szereztetek egy nagy pirospontot nalam (tudom, hogy titeket nem erdekel). Minel tobb helyen tudositanak rola es minel gyakrabban annal nevetsegesebb lesz o, ti mindenkepp nyertek. A per egy poen, szerintem az a gondja a csaladi vallalkozasnak, hogy mostanra a “kemeny mag” is hanyagolja oket, visszatertek a Kiralyhoz vagy Bunyos Pityuhoz, most igy szeretnenek penzhez jutni, mert mar a promo sem segit

    a kovetkezo sorokat csak Annamarinak (ha olvasod)… jarhatsz meg 100 evig is konzervatoriumba, de amit csinalsz az SZ@R

    remelem engem is beperelsz, kezdheted a nyomozast, tolem 310 millat kerj mert en nem vagyok humorista, amit irtam az pedig minosites. Nem az uj albumodat minositem, mert az nem erdekel, hanem az osszes kiadvanyod

  5. Szomszédnéni

    Én is gondolkoztam azon, hogy megkérjem Annamari kezét, de szerintem most haragszik rám, és nemet mondana. :)

    Béfé ::

  6. NMS

    Béfé!

    Kérd meg Annamari kezét, nem fog nemet mondani. Maximum csak annyi lehet a baj, hogy két hét házasság után azt mondja, hogy MOHÓ vagy:)
    Erről tudnék mesélni, bár szerencsére nem volt soha a feleségem:)
    Mehetek koszorús lánynak?:)

  7. Szomszédnéni

    Persze, jöhetsz koszoruslánylánynak. Zenekarnak ott lesz a Pofon 74 és Annamari. Így minden ízlést kielégítenénk.
    TSz lenne a koszorusfiú. Alapkikötés lenne, hogy minden vendég a lagzira napszeművegben kéne jöjjön.

    Béfé ::

  8. Kiss Olivér

    Végre egy kis izgalom.

  9. kefiret

    beszarok. irjatok meg az annamari zenejerol mert en is le akarom tolteni, de meg nem vitt ra a lelek. meg akarok hallani kritikat. pozitivat is :)

  10. phentermine

    Array