Mit hozott az angyal nekünk?

Az “ismerd meg a konkurrenciát” elvet követve meglátogattam Dancs Annamari honlapját, és beléptem a Hírek linkre, ahol ezt találtam.
Idézem:

“ANNAMARINAK AUTÓT HOZOTT AZ ANGYAL
Ez év februárjában a Mol Stílus és Lendület folyóiratában Annamarit kérték fel, hogy tesztelje az új Chevrolet Lacetti-t . A praktikus, kényelmes, megbízható autó akkor egycsapásra elnyerte az énekesnő tetszését , a fotózások és beszélgetések után angyal meghallotta a kívánságát, mert megjegyezte , hogy szívesen lenne gazdája hasonló autónak.Úgy látszik, Karácsonyra megérkezett a gyönyörű Lacetti .”

*

Röhögök magamban azon a párhuzamon, hogy Béfének az angyal egy sálat és egy sapkát hozott. Hogy mutatna ez sajtóhírben?

Ha anyu olvassa ezt a blogot, akkor azt kérdezném tőle, hogy az Annamari angyala miért gazdagabb, mint a mienk?
Lehet, hogy az a megoldás, hogy én rossz voltam?
:)

Béfé::

9 válasz: “Mit hozott az angyal nekünk?”

  1. gergo

    lassan dancs annamari fun leszek.azt hiszem lefoglalom a no.3-at. mar a honlapot is megneztem.csodas. es annamari szebb mint te.a lanyok kozott. de te magasabb vagy.:)

  2. Sz.Cs.

    Most látom csak, köszi a linket!

    Én is megnéztem Dannamari honlapját, és megtudtam róla például, hogy nem szereti a buta embereket. Hajh, a nagy művészek mindig is öngyűlölők voltak.
    Vagy csak a saját magánál butábbakat nem szereti. Úgy mint tengeri szivacs, papucsállatka stb.

  3. Szomszédnéni

    Az elozo ket belepo hozzaszolashoz hozzateszem, hogy Annamari magas es okos, es az elozo ket hozzaszolo nem gondolta komolyan, amit irt, biztos kabitoszer hatasa alatt voltak, amit veletlenul vettek be aszpirin helyett.
    Hehe, fiuk epp megsporoltam nektek 600 millio lejt.

    Befe::

  4. NMS

    gergo!

    Nem lehetsz fun no.3, az engem illet meg. Én jártam Annamarival!! Most ne röhögjetek, tényleg igaz!!
    Onnan az utalás Béfének a 2 hét házasságra és a “Mohó” kifejezésre, ugyanis, miután 2 hetet kisérgettem haza, ecce úgy döntöttem, megcsókolom. Nem jött össze. Túl Mohó voltam. Azt állította. Aztán másnap az egész suli tudta. De, legalább…táncoltam vele:)

    Béfé: Ne haragudj. Nem tudtam, hogy ennyire elfajulhat a dolog. Biztos miattam van ez az egész herce-hurca. Nem tudtam én várni még 2 hetet?!?:) S most a 300 milcsinek felét adhatnád nekem.

    NMS

  5. grix

    en is megneztem a honlapot…a szemem kezdett vibralni 5 perc utan a szaros hopelyhektol…lehet hogy nem is a hopelyhektol hanem roncs annamari kecses fekvo pozolasatol?! na mind1…van 300 millam…micsinaljak vele?

  6. kefiret

    …..volt merszem elinditani. Jobb a pofon 74.

  7. kefiret

    ja ez igy nem muxik. webes elemeket hasznaltam. szoval ami kimaradt az : Három dalt énekel a” Karácsony van” címû albumon…..volt merszem elinditani. es, hogy jobb a pofon 74 az szinte biztos, pedig az is szar. befe, most bepereltek?

  8. kefiret

    es kedves NMS. a dancs fun 3. at lefoglaltam. nem adom at. meg en is lehetek a DA baratja. es beloled meritve, mar nem leszek MOHO. csak szep lassan, nem szeretnek fizetni gyorshajtasert.

  9. th

    Kérdés: hogyan és mit tesztelt Annamari azon az autón? Akusztikát?