Dancs Fan no. 2

Stipistopi lefoglalom a DancsFan no.2. cimet. Ez en vagyok. A no.1-et meghagyom Befenek, hiszen o mar hazzasagban gondolkodik.
En egyelore elvagyok azzal az egy autogramommal, amit valahogy sikerult szereznem Annamaritol. Orzom meg mindig, talan egy nap eladom, de nem hiszem. Tisztan emlekszem az egeszre. Csikszeredaban enekelt Annamari ezelott 7 evvel. Kis csimasz licis voltam. O is kisebb volt akkor. Meg ennel is. Laura mellett ultem, azt mondja nekem:
– Fogadjunk nincs merszed alairast kerni tole?
– Meghogy nincs merszem????? – valaszoltam erre – Egy eletem, egy halalom, en azt a sort kiallom! – tettem hozza rogton.
Koncert utan feltolongtam a szinpadra a sok fuggonyhuzogato meg kellekes bacsik kozott. Kialltam a sort, amit azert nem volt nehez kiallni, mert a sor en voltam. Es akkor ott allt elottem. Kertem autogrammot. Kaptam. Meg puszit is. Es irta, hogy sok szeretettel Szabolcsnak Dancs Annamaritol.
Akkor meg o sem, es en sem sejtettuk, hogy hat ev mulva egy masik szinpadon ugyanigy fogunk allni egymassal szemben (tavalyi Mediabefuto Sepsiszentgyorgy) es nem puszirol, meg szeretetrol, hanem valami teljesen masrol fogunk beszelgetni. Es akkor meg azt sem sejtettuk, hogy het ev mulva, vagyis nehany het mulva a torvenyszeken fogunk talalkozni, o mint felperes, en mint Befe tanuja. Milyen konnyen megromlanak manapsag az emberi kapcsolatok.

Ezalatt a 8 ev alatt tobbszor adodott ugy szemelyemtol fuggetlen hiba folytan, hogy lattam, hallottam Annamarit enekelni, meg “elozenekara” is volt egy izben a Szomszedneni. Ugyhogy ugy erzem raszolgaltam a DancsFan no.2 cimre. Vajon ki lesz a harmas?

TSz

10 válasz: “Dancs Fan no. 2”

  1. bellini

    Most hogy van ez a botrany, az volna a kerdesem, hogy mielott megkezdodott volna ez a harc kozottetek Annamarival akkor hogyan tekintettetek ra ? Most valoszinuleg nem szeretitek, lehet meg utaljatok is, de azelott ? Mert amit irtal a cikkbe az arrol szol, hogy abban az idoben szeretted.

  2. Szomszédnéni

    Ez nem harc Annamari es kozottunk, kedves Bellini. En elmondtam egy poent, es Annamarinak nincs humorerzeke, ezert beperelt. Ez ennyi. Nem vagyunk gonosz szorosszivu osszeeskuvok, akik Annamari elveszejtesere torekszunk. Mindossze azt nehezmenyezzuk, hogy minket tesz bunbakokka, azert mert nem veszik a lemezeit. Az tul hizelgo lenne szamunkra, ha ilyen hatalmunk lenne. Peldaul mondanank egy poent a Nagy Romania partrol, es masnap feloszlana. Ugye, hogy abszurdum?

    Befe::

  3. bellini

    Igen ebben igazatok van, egy kicsit nagy dolgott tett azzal, hogy beperelt titeket es remelem a birosag visszautasitja a kerelmet. En egyebkent ot is szeretem es titeket is birlak.

  4. Szomszédnéni

    Amit irtam a bejegyzesben nem arrol szol, hogy abban az idoben szerettem-e vagy nem Annamarit, hanem arrol, hogy egyszer kertem tole alairast, mert valaki azt mondta nekem, hogy nem merem. Koszi a vallomast, jo hogy vannak emberek, akiknek ennyire szerteagazo az izlesuk.
    TSz

  5. Sz.Cs.

    Én nem hiszem, hogy azért perelt volna be, mert nincs humorérzéke. Még mindig azt mondom, hogy ez egy nagyon szemét reklámfogás, aminek segítségével minden újságban el lehet mondani, hogy MOST JELENT MEG AZ ÚJ LEMEZEM, NAGGGYON JÓ, de a Szomszédnéniék miatt nem tudom népszerűsíteni.

  6. Szena

    vajon, ha megigernenk, hogy megvasaroljuk az osszes albumot a piacrol, nem vonna vissza a vadakat? vegulis nem lehet olyan sok albumrol szo, ha mi az a 7-800 album? amugy latom csak a szatok jar, mert feliratkozni azert nem iratkoztok fel a dancs annamari fanklubba. :P
    Amugy en megfejtettem a miszteriumot, tudom miert nem adjak el az annamari lemezeit, mert a rajongoi tobbsege 14 ev alatti, mint a fansite-ja is mutatja a legfiatalabb 2000-ben szuletett. A 14 ev alattiak pedig a SZULOKtol fuggnek, es ha papa-mama ugy donti, hogy 150ezer lejre inkabb parizert vesz, mintsem szart akkor a lemez nem adodik el. nemde?

  7. Szena

    Itt vannak meg valami finomsagok

    http://dancsannamarifan.uv.ro/phpbb2/viewtopic.php?t=6
    http://www.dancsannamari.hu
    http://www.dancsannamari.go.ro >> nezzetek meg a fan listat foleg a vezetoseg noi tagjanak kepet, nagyon jo

  8. dzsakéta

    juj
    megneztem a kepeket a fan listan, nehogy mar leragadjatok a vezetosegnel
    kotelezo megnezni az osszest…szinte felnyeritettem [nswf]

  9. zoli

    bellini bellini…hogy azistokba lehet egy lapra tenni a szomszednenit annamarival?! egyik szar a masik tragya:))) (csak a vicc kedveert…en birlak tuteket…gyertek 1x Gyergyoba is naaa!!!)

  10. dancsannamari

    Ne mind vesszekedjetek mert nemsokara elmegyek mindenkihez es a plakatokat csak hadjatok abba