Duna TV is beszáll

Ezt még ide kell írnom.
5 perce hivott a Duna TV, hogy megkérjen egy interjúra a köztem és az “Ő, kinek nevét nem szabad kiejtenünk” között kialakult konfliktusról. Sajna elég lehetetlen időpontban lesz a műsor, magyar idő szerint reggel 7-kor, helyi idő szerint 8-kor. A műsor neve Reggel, és állítólag nézett.
Bár én ezt nem tudhatom, már több éve nem voltam ébren reggel 8 órakor.

Béfé::

11 válasz: “Duna TV is beszáll”

  1. NMS

    Mikor lesz? Én minden reggel nézem, arra ébredek. Nagyon érdekes dolgok vannak reggelente. Mondd a napot és hallgatlak. Meg nézlek!:)
    NMS

  2. Szomszédnéni

    Szerdan, azaz holnap.

  3. Astalavista

    Na, csak azé’ írok ide, hogy tudjátok, hogy a zerő legyen véletek. Mer’ én is.
    Hát a Zúr áldása legyen és maradjon véletek, s ha a Dispin jártok térjetek bé a Lovesugarban a Gyóntatószék nevű csapszékembe, ha a küszöbön hagytok egy demizsony misebort nem haragszom meg. Na. Ámen(tem).

  4. D. Annamari

    Nem tetszik, egyaltalan, hogy a nagy ö – nek hivtok, de majd megtanitalak en titeket tancolni, ha mar enekelni nem tudtok! A mugy a monty phiton, manele es a viccek eloben torteno bemutatasa mellett ,foglalkozhatnatok pl. cipeszettel, bitleszes stilisztikaval, meg ha bocsanatot kertek, talan megbocsajtok es segitek nektek stilust kialakitani. Elvegre olyan sok embernek van, miret pont nektek ne legyen?

    Egy zaklatott sztar!

    Ui:legalabb “mi erdelyi sztarok” tartsunk ossze!

  5. Szomszédnéni

    Na megvolt a happening. Nagyon nehéz reggel hétkor ébredni, de sikerült nem elaludni a műsort. Ő, kinek nevét nem írjuk le tele volt energiával. Hogy hogy csinalja? Meg kell majd kérdezzem tőle.
    Béfé ::

  6. NMS

    Hallgattalak. Nem volt rossz, de egy-két helyzetben a leányzó jobban kivágta magát. Amúgy pedig gratula, mert un-block te voltál a jobb!!
    Azt hittem ott is lesztek a stúdióban, ezért egy kicsit csalódás volt:)

  7. almafa

    valahol meg lehet nezni a Duna TV-s happeninget?

  8. fegyveresi

    valaki nagy ő -nek nevezte a szóban forgó hölgyeményt? szerintem nem olvassa eleg figyelmesen a blogot.

  9. kispista

    Egy zaklatott sztar!/D.A.

    Meghogy sztar…:))))))))))

  10. Zzz

    szerintem BF es a “Nagy Ő” összeegyeztek, most a csapból is ők folynak, mert amúgy a perköltség értékében még egy 30 másodperces reklámspotot sem tudtak volna készíttetni-sugároztatni :) ) megareklám a javából, mindkettőjüknek ;)

  11. vaddasz

    A bocsánatkérésről jutott eszembe, hogy a szájhagyomány szerint a felsőháromszéki Ozsdola községben valamikor (nem túl régen) volt egy pap, aki megelégelve a falusiak bunkó viselkedését, egy alkalommal prédikálás közben dühösen kijelentette: “Ozsdolán a lakosok fele bangó”.
    -A “bangó” kifejezést lásd a székely-magyar szótárban, de talán ismeri mindenki-
    No lett is nagy felzúdulás a falusiak körében, ilyen sértés nem esett még pópa részéről emberemlékezet óta a nemesi faluban. Össze is beszéltek és egy csoport atyafi elindult, nosza megleckéztetni a lelkipásztort.
    A meglepődött pap persze készségesen megigérte, hogy a következő vasárnapon kiengeszteli őket, és visszavonja a sértő kijelentését. És el is jött a következő vasárnapi mise, a pap pedig, maga is székely észjárással birván a következőképpen tevé jóvá előző kijelentését:
    “Ezennel kijelentem, hogy az Ozsdolai lakosok fele nem bangó”.
    Eddig a történet, szerintem sokan ismerik…
    És ez a sz@r ügy engem erre emlékeztet egy kicsit… (sorry)