A magyar atom

Egy hete tart a bulvár-izé, ma még a Krónika is bekapcsolódott, de azt hiszem, hogy hivatalosan is kezdem unni az egészet. Az este Krajczaroztunk (kocsmatripping), es felváltva kellett igyam a sört a kólával, hogy reggel tudjak nyilatkozni a Dunának.
Ma reggel Laura, Tsz és Fegyveresi ébresztett. Természetesen nem ugyanabban az ágyban aludtunk, az ébresztés telefonon történt.
Ő, kinek nevét nem írom le, bejelentette, hogy jótékonykodni szeretne a pénzemmel. Továbbá azt is, hogy neki nem is kell az én pénzem. Nos, ezt jó hallani, mert nekem kell.
Az érdekelne még, hogy Ő, kinek nevét nem írom le, hogy fog jótékonykodni egy olyan pénzösszeggel, ami nekem nincs meg .

**
Este Moldova György novellákról beszélgettünk, a könyvtárosnőről, aki megnyer egy álarcosbált, mert neki van a leghitelesebb koldus jelmeze. A novella végén kiderül, hogy a nő nem is visel jelmezt, sőt ez a legjobb ruhája.
Meg beszélgettünk a Magyar Tankgyárról, ahol elkészül pluszban egy tank, és mikor ellenőrzés jön, akkor mindig kiküldik a tankot taxizni a városba, hogy ne tünjön fel.
Egy másik novellában meg egy lépcsőházban kitör egy köztársaság.

Természetesen nem akarom egy irodalomviselt, kulturált társaságnak feltüntetni a srácokat, akikkel együtt trippingelünk, de ez volt a téma. Ja és elsütöttünk egy csomó izléstelen viccet is egymás kontójára, hogy amennyiben beperelnénk egymást kijönne pár milliárd RON. De nem hiszem, hogy ez megtörténne.

Béfé::

2 válasz: “A magyar atom”

  1. perencia

    Csokolom, olvasgatom mindenütt, hogy habzik a szar ebben a Ő akinek a nevét nem irjátok le ügyben, s eszembe jutott a kisnyugdíjas nagymamám aki egy alkalommal (kb. 2 éve) mikor Ő a városban koncertezett, megkérdezte, hogy én nem-é voltam ott (koncerten). Nemleges válaszom következő modon nyugtázta: “nám baj, mutatta a tévé s szar vót”.
    Ezt ne mondjátok el Őneki, mer nagymamám kisnyugdíjas és blogja sincsen, hogy támogassák.

  2. Skoo

    Udv!
    Csak nehany napja olvasom a blogotokat, nagyon jo [es valoszinuleg nem vagyok vele egyedul, szoval csak rakjatok ki reklamokat es dolni a fog a penz O, akinek a nevet nem irjatok le -nek.]
    Naszoval ma szomoruan allit be laborra az egyik evfolyamtarsam. Rosszul aludt, mert az egyik elektronikus szakuzlet a magyar szinhaz mellett [ezen a teren, lasd webkamera: http://cam.utcluj.ro/vga.html valoszinutlen ajanlattal rukkolt elo. Minden hangtechnikai berendezesert kapsz egy ingyen cd-t. De nem egy roman toplistaset, hanem az Ovet.
    2 poszter is ki van rakva, meg lehet tekinteni, bar a helyi ovodaban mar jelentettek, h nehany ovis megallt a fejlodesben.
    Valoszinuleg a Szekelyudvarhelyen el nem adott cd-ket probaljak el igy eladni (megveszed az O cd-jet 10 millioert, es kapsz melle egy ingyen hi-fi tornyot).
    Neki hamarabb lesz 300 millioja.