Szomszédnéni a Comedy Central tévécsatornán

Írtuk már, hogy felvettünk a magyar Comedy Central humorcsatornának pár műsot: egyenként egy-egy húsz perces stand up comedy blokkot és egy közös Szomszédnéni műsort. A felvételek lementek a tévében és most valaki felpakolta a cuccot a Youtubera is, amit köszönünk. Az egyéni előadásokra rá lehet keresni, a Szomszédnéni felvételeket pedig bevágtam ide a blogra is, hogy ne kelljen annyit szörcsölni. Egyébként nem könnyű bekerülni a Comedy Centralba, ne tudjátok meg hány producerrel kellett lefeküdnünk érte. Jó szórakozást!

Így kezdődik:

Majd így folytatódik:

És ez a vége:

Béfé::

8 válasz: “Szomszédnéni a Comedy Central tévécsatornán”

  1. Laci

    A helyszínen elég vakítónak tűnt az a rengeteg fényszóró, de így a felvételen egész szép lett. Mindez persze mit sem ért volna nélkületek. Nagyon jól nyomtátok!

  2. felméripéter

    Gratuala Szonszédnéni :)

    Sajnos a foci a román válogatott ellen poén nem sok embernek esett le a helyszínen, a reakciókból ítélve, de összességében jó volt :)

  3. Annacska

    Szuper volt, nagyok vagytok.

  4. T.Reni

    Jók vagytok, szeretlek ám Titeket! :)

  5. Lackes

    Ennek a Comedy Centralnak olyan a zenéje mint a Neighbours from Hell játéknak. :)
    Kösz h eszembe juttattátok, töltöm is le. :P

  6. Kilroy

    Diana!!!

  7. Redace

    This video has been removed by the user. =( Pedig a kedvenc részem valaki nem tudná még egyszer felrakni?:) Előre kösz! xD

  8. Ádám :)

    Sziasztok!

    Jók vagytok nagyon !! xD Leírnád az ellenkező ember produkció szövegét?xD Az nagyon komoly volt xD Már az elsőnál megakadtam :)

    Titanik – Jéghegy xD