Öltözzünk betegségnek!

Holnap, azaz penteken Farsangi buliban leszek valami. Meg nem tiszta hogy mi leszek, es mi a dolgom, de majd kell mikrofonba mondjak dolgokat. Annyit lehet tudni, hogy vizespolo vetelkedo is lesz, tehat mindenkepp megeri. Pentek este a Roland Garosban.

Paszti irt ma, hogy o hattyunak oltozik. Tehat ez a jelmez mar foglalt.

Mostanaban a betegsegek nepszerusege elegge alacsony. Tulajdonkeppen soha nem voltak nepszeruek a betegsegek. Ideje ennek veget vetni. Ugyhogy holnap valamilyen kedves kis betegsegnek fogok oltozni. Nem egyszeru dolog, kihivas. Ajanlom mindnekinek, oltozzon az iden betegsegnek. A betegseg is erez. Neki is lehetnek panaszai, lehet van lelkivilaga, es mindezidaig meg senki nem figyelt rajuk, senki nem torodott veluk, mindig csak megoltek oket. Legyen ez a farsang a betegsegek farsangja.
Azt hiszem hasmenesnek fogok oltozni, de meg nem vegleges a dontesem. Peldaul torokgyiknak sem nehez feloltozni, kalyhacsobol torkot improvizalhatunk, es egy zold farokkal kiegeszitve kesz is van. Tudogyulladas-jelmezt sem nehez kesziteni, felteve ha nincs fusterzekelo a teremben. Majcirozis peldaul, na az mar kemeny dio. Szerezni kell valahonnan egy hatalmas nedves szivacsot, ami raadasul lila.
Ha meg nem dobtuk ki a karacsonyfat, felhasznalhatjuk cukorbetegseg-jelmezunkhoz.
Halantektajeki agydaganatot keszithetunk kello mennyisegu disznozsir meg egy funkciojat vesztett emberi koponyacsont segitsegevel. Lelki betegsegek abrazolasan, jelmezesitesen nem tunodtem, de szerintem ezek eleg nepszerusitest kapnak az irodalomban.
Bordatoreshez oltozzunk be eloszor bordanak. Utana kerjuk meg karatezo haverunket, hogy torjon el.
Aki gonorrheanak szeretne oltozni, sajnos nem tudok tanacsot adni, ugyanis nem ismerem ezt a betegseget, annyit tudok rola, hogy nemi uton terjed. Ebbol mar ki lehet indulni.
Es meg egy tanacs: ha belso verzesnek, vagy feherfolyasnak oltozunk, akkor hasznaljunk uszosapkat, hogy ne ragadjon ossze a hajunk.
Jo farsangot!

TSz

2 válasz: “Öltözzünk betegségnek!”

  1. szadógéza

    mit szólnátok a népszerű kergemarhakórhoz, netán madárinfluenzához? ezzel tovább fejleszthetnéd a Pászti által lefoglalt jelmezt…

  2. nagyi

    Nem jött be nekem ez a farsang dolog. Pedig megfogadtam TSz tanácsát és bélféregnek öltöztem, mégse táncolt velem senki.