Négyszázharminc!

Leszunk a Felo Kozvetitesben. Schneider Tibor kert meg hogy akkor talaljunk ki valamit egy olyan 15 perc erejeig. Ugyhogy most ezen kell tunodnunk. Mondtuk, hogy mivel o is humorral foglalkozik, mi is, jo lesz egy ilyen kozos dolgot osszehozni. Lehet, hogy nem is humor lesz abban a 15 percben, hanem buvesztrukkoket fogunk bemutatni. Buveszkedessel meg ugysem nagyon foglalkoztunk. Befenek mar van is egy utanasemmikeppennemcsinalhato buvesztrukkje. Nekem is van trukkom, csak nem buvesz. Mindenkepp lesz egy mediabefutos cucc benne, meg egy Pofon74 szam is. Ugyhogy mar csak 10 percet kell osszedobni. Kozben meg azon tunodunk, hogy ha lenne egy humorest februar elejen, vagy januar vegen, igy a vadszesszios idoszakban, akkor eljonnenek-e az emberek. Fogalmunk sincs. En elmennek. Na majd meglatjuk. Januar harmincadikan lesz a Felo Kozvetites, RTV magyar adasaban.
Holnap hetfo. Hetfot nem szeretem, mert hetfo. De azutan mindig rajovok, hogy vegulis nekem pont olyan nap mint barmelyik mas. Delig fogok aludni. Pussz!
TSz

4 válasz: “Négyszázharminc!”

  1. én

    Mi az a felo meg ilyesmi? Szeretném (nagyon) látni mindezt innem Magyarból. Vagy eleve konyec?

  2. Szomszédnéni

    Igen, konyec. A Felo Kozvetites egy minosegi romaniai magyar humormusor, azt hiszem az itteni televiziozasban az egyetlen. Ilyen hulye helyzet van errefele.

  3. valaki

    1. Mi volt az év posztmodern szappanoPERája ?

    VÁLASZ(gyengébbek kedvéért): Béfé és Dancs Annamari (kamu)pere.

    2. Kedves Béfé, dicséretes dolog a mentegetőzés(háttérszereplők stb), de én úgy gondolom, hogy az u.n. hátérszereplők létezéséről már akkor is tudtál, amikor a Dancs Annamarit becsmérlő kijelentéseidet tetted. Szerintem vagy annyira értelmes, hogy előre tudtad: úgysem fogod vállalni kijelentéseidet. Az én kérdésem az , hogy akkor mi a fenének ugráltál?A románoknak van egy jó kijelentésre erre: ha ay ember előre látja, hogy meg fog futamodni: inkább ciocu mic- még a hiábavaló ugatás előtt.
    3. Előre leszögezem, hogy egyáltalán nem kedvelem Dancs Annamarit, sem pedig műfaját. Az is igaz, hogy még nem vettem részt a Szomszédnéni Produkciós iroda egy előadásán sem. Éppen készültem rá, hogy menjek el a legközelebbire, de a dicsőséges vissatáncolásod után má r elment a kedvem…

  4. Szomszédnéni

    Valaki!

    Béfé szerintem nem fog reagálni erre a hozzászólásodra, ezért teszem meg én, kedves valaki. A valaki név alatt sokkal könnyebb kijelenteni valamirôl, hogy szar, egy blogban, egy olyan bejegyzés alatt, amely már napok óta lejárt. Kisvonaluságra utal szerintem valakit egy ilyen dolog után megìtélni. Ismerve a tényeket meg kell cáfolnom feltételezésed, miszerint elôre ismerte Béfé a “háttérszereplôket és hogy tudta, hogy nem fogja vállalni a kijelentéseit”. Ez nem igaz. Nem tudta elôre, és a kijelentéseit most is vállalja. Nem vont vissza semmit, és nem kért elnézést semmiért, egyszerüen elfogadott egy megállapodást.
    Másik dolog: a humorestjeink nem világmegváltó propagandaelôadások, egyetlen céljuk van, a szórakoztatás, ahová az emberek nem azért járnak, mert én vagy Béfé egyszer milyen faszán megmondta valakinek, hanem egyszerüen szórakozni. Ez ezután is ìgy lesz. Ha azért szeretnél jönni, hogy halljad, amint jól megaszondjuk, akkor nincs mit keress a humorestünkön. Ha egyszerüen szórakozni szeretnél, szìvesen látunk.

    TSz