Attól félek, megőrülök

Igazából nincs rá okom, nem is tudom, miért őrülnék meg, mégis tartok tőle. Jellemző rám, hogy leteszek dolgokat helyekre, amit aztán elfelejtek, és később hosszú ideig keresem. Az utóbbi időben valamiért gyakoribb lett ez a jelenség. Ilyenkor, keresgélés közben attól rettegek, hogy olyan helyen fogom megtalálni, amire nincs logikus magyarázat, hogy miért tettem oda. A legutóbbi ilyen alkalom ma volt, amikoris az öngyujtómat letettem valahova, majd öt perc múlva nem találtam. Mindent végigkerestem, és sehol nem volt. Ilyenkor félve, belesáppadva, elkezdem keresni olyan helyeken, ahová őrültség lett volna tenni. Benézek a fürdőben a fogkefepohárba, csuprok mélyére nézek, még a hűtőszekrényt is átkutattam. Közben azon gondolkodom, hogyha megtalálom egy ilyen lehetetlen helyen, az az őrület bizonyítéka, nem más, és akkor mihez kezdek. Óvatosan megfogalmazok egy levelet a közeli ismerőseimnek, hogy egy időre elutazom? Próbáljam meg titkolni? Ilyen gondolatok között hámozom a narancsot, lehet abba rejtettem a gyújtómat. Végül ma is sikerült megtalálni a zsebemben. Nagy megkönnyebbülés volt. A zsebben helye van egy gyujtónak, tehát még nem vagyok őrült. De jó. Ha így megy tovább, abba fogok beleőrülni, hogy félek, hogy valamibe beleőrülök.

TSz

u.i: Olyant utaztam tegnap baszkiiii! Még nincs erőm megírni, túl eleven az élmény, de majd a napokban.

12 válasz: “Attól félek, megőrülök”

  1. KinGa

    Két lehetőség van, hogy ez többé ne forduljon elő.
    1.Veszel még pár tartalék öngyújtót.
    2.Leszoksz.:)
    …de mondjuk akkor meg tuti találsz valami más elhagyni valót …tapasztalat…:)

  2. Melinda

    Nyugi Tsz nem őrülsz meg csak ez a rohanó élet mellékhatása.Mással iselőfordul.Vagy mindenki őrült ez a 2 lehetőség van:)

  3. Sz-tike

    Kicsi édi :) Félni csak a félelemtől lehet. Ne félj.
    S máris kiváncsi vagyok az újabb TSz utazási kalandra :)

  4. MeLLy

    Ó, de édiiiiiiiiibédi vaaagy!!!

  5. Panka

    Az én apukám, egyszer keresgélte az öngyújtóját. Sokáig nem találta. A történethez hozzátartozik, hogy szakács, és otthon is ő főz. Egy idő elteltével találtuk meg a fagyasztóban, a csirkék mellé csomagolva a zacskó alján. A mai napig nincs rá magyarázat, hogy került oda. De tetszett nagyon:)

  6. nhn

    ne hulyeskedj, az ongyujtokra nem vonatkoznak a fizika torvenyei, oda mennek, akkor tunnek el, es akkor jelennek meg ujra, amikor akarnak. Ezt meg en is tudom, pedig nem dohanyzom.

  7. nhn

    amugy meg huha, kezdenek megtalalni a mogycsi csajcik! ajjaj…

  8. radiobuhera

    Hogy az esszes fejérnép mennyire a lelkecskéjén viseli a gyuttód sorsát…

  9. Szomszédnéni

    Kemeny dolog, ez a megorules cucc. Ezt en ugy kerulom el, hogy pszihiaterhez jarok. De nem csak egy orara, hanem nala lakom, ha Pesten lepunk fel. Ejszakakat szoktunk iszogatni es mar talalt is nalam egy mentalis problemat, amibol keszult is egy esettanulmany.
    Ez van – az ingyen lakasert en is ott segitek, ahol tudok.

    Befe::

  10. szemmel

    Tsz, az utóbbi két hét kínálatából:
    1. eltűnt a bankkártyám – megtaláltam a kabátom zsebében
    2. szereltem a lámpát, eltűnt, megtaláltam a hűtőben – és ekkor egyből leesett a tantusz, hogy miért tettem oda
    3. eltűnt a sálam, visszapörgetve a dolgokat, utánamentem a tánciskolába, két tánctanár munkáját félretéve tíz percen át mindent tűvé tett érte – másnap reggel megtaláltam az ágytakaró alatt
    - nyugtát egy komoly összegről, amire szükségem van, na azt viszont nem találtam meg

    hogy is állunk akkor az őrülettel? és mégcsak nem is dohányzom

  11. Zsók

    Mindenki a frigóba találta meg a bizonyos eltűnt dolgait? Nekem a Macskám tűnt el, most megyek és én is megnézem tüzetesen, hogy nincs-e ott (igaz 2 hónapja tűnt el úgy hogy nagy reményt nem fűzök a dorombolásához).

  12. Ella

    egyszer en is elveszettnek nyilvanitottam egy par cipot. miutan mindenkit vegigtelefonaltam, hogy nem lattak-e, megtalaltam az agy alatt. de nem tudom, hogy ennek mi koze az orultseghez. teljesen normalis.