Cheptăn Plenet

Kedveltem Captain Planetet, hogy csak akkor jelenik meg ha nagy baj van, de akkor milyen látványosan. Nemcsakhogy befordul egy sarkon, és köszön, hanem nagy dirrel durral. Most ki kell találjak egy másik keptn plentet, amelyik szintén a bolygó életéért küzd, de sokkal inkább környezetvédelmi szempontból. Lesz egy ilyen könyv, amit kiad az rmdsz – asszem – és azt fogom illusztrálni képregényekkel, amelynek a hőse ez az új szuperhős lesz. Külön felhívtak, hogy aztán legyen benne egy csavar. Első gondolatom az volt, hogy mint frankensteinnak, a halántékába fogom rajzolni, vagy csak egyet a feje búbjába csavarva, amit ki tud venni, és a szemetelők kezét odacsavarozza a szemétládához. Meg aztán alatta tarthatja a zsebpénzét is. Aztán kiderült, hogy vicces is kell legyen a csavar, úgyhogy egy túrórudi formájúra gondoltam, amelyik minden csavarás után eljátssza az ótannenbaumot, és kiad egy takonylabdát. Még nincs meg a karakter, ma délutánra kell kész legyen, én meg ahelyett, hogy rajzolnám, írok a blogba. Csak meg ne tudják. Egyelőre annyit találtam ki, hogy jó volna, ha egy állat lenne. Ha egy teknősbékáról el tudták hitetni, hogy tud nuncsákuzni, meg kardozni, valahogy én is elhitetem egy másik állatról, hogy zöld szuperhős.

TSz

10 válasz: “Cheptăn Plenet”

  1. P

    Nem kerülhettél annyira mélyre, hogy az rmdsznek dolgozol…

  2. Szomszédnéni

    P,
    figyelj, annak dolgozok, aki megkér valamire, feltéve, hogy ráérek, és tetszik a meló. Kiadnak egy könyvet, megkértek hogy illusztráljam, én meg elvállaltam. Nemigazán értem, mi a gond ezzel.

    TSz

  3. zoli

    En meg mondom mi a gond! Az a gond, hogy az RMDSZ gyulolok, tobb mint valoszinu MPP-sek, nem tudjak elfogadni azt, hogy az RMDSZ az csinal is valamit, mint pld kiad egy konyvet a kornyezettel kapcsolatosan, az RMDSZ meg gondol mas fontos problemakra is, mig az MPP, kell a korrupt emberei utan sepregessen es a torvenyszekeket nyomja, mert nem tudjak mi az a politika. Es akkor mar szentsegtores az, ha valaki elvallal egy munkat, amire az RMDSZ felkerte?

  4. fegyver

    én is megmondom mi a gond he.
    semmi jó nincs a tévében, csak ismétlések.
    nem is tudom, talán elolvashatnánk egy könyvet.

  5. maximus

    Nagyon bejon a humorotok es tenyleg szepen iveltek felfele, le a kalappal, de en arra vagyok kivancsi, hogy mennyire kell “joban” lenni az RMDSZ-legenysegevel, hogy felkereseket kapjon az ember toluk, ilyen tamogatasert, mert egyebkent ok sem kulombek a tobbinel, magasrol sz…nak le mindenkit akibol nem profitalhatnak….
    Nem varok valaszt.

  6. P

    Na jó na

  7. Szomszédnéni

    maximus,
    fogalmam sincs hogy vannak ezek a támogatások. Én fizetést kértem és kapok a melóért :)

    TSz

  8. szemmel

    Itt mindenki politizál (vagy nem). Ahelyett, hogy mutatnád meg a kis figurát, ami sokkal érdekesebb lenne. Vagy csak engem érdekel jobban, mint a pártokkal való együttműködésed?

  9. Gálfalvi Zsolt

    Kit ééééérdekel, hogy RMDSZ vagy MPP? Humorfesztre is elmentetek, jókat röhögtetek, egész végig nem hallottam senkit beordítani, hogy MOCSKOS RMDSZ! Akkor meg minek piszkoltok ide? Az ember azt csinálj amihez ért,kedve van és meg is fizetik. Me há ingyen munka fingszagú ugyebár…
    Nó, lényeg az, hogy mutassátok má meg azt a ződ állatot a csavarral a fejében. És a takonylabda anno nagy találmány volt. Kérdés hányan döglünk meg rákban tőle :D

  10. Vera Linn

    engem is a figura jobban erdekel
    PS. nagyon birom, mikor jolmegaszdod TSz :D