Taburombolás?

Egy undorító témáról írok most egyet: anyagi dolgok. Sokan úgy képzelik -ilyen távolabbi ismerősök – hogy nekünk, vagyis inkább csak a saját nevemben: nekem hű de mennyi pénzem lehet, meg hogy itt-ott mindenfélével foglalkozom, és akkor aztán nem látok ki a zséből. Ez hüjeség. Azért lett ez a téma a fejemben, mert ma volt egy ilyen perc az életemben: gyalogoltam az aerobikról a RegioConsulthoz (dizájnolok nekik valami mappát), közben meg tűnődtem, hogy amíg ebből pénzt látok, kitől kérhetnék kölcsön. És akkor kaptam egy ilyen sms-t, idézem:

“Nyertem 1,5 milkot egy palyazattal,tudom,h.ez egy olyan nagy sztarnak, mint te, semmi, de az én hangulatom mára nagyon feldobta:) Pedig nálunk tényleg pocsék idő jár”

Na tessék, erre most mit válaszoljak? Méghogy nekem az semmi. Lehet így gondolják egyesek, de elárulom, egyáltalán nem így van. Csóró dolog “sztárnak” lenni. Sokat jelentene nekem most 1,5 milkó.
De valamiért én pont így szeretem az életem. Semmi bajom a rendszerrel.
Na megyek meghívatom magam egy sörre. Cupp!

TSz

4 válasz: “Taburombolás?”

  1. Szomszédnéni

    TSz egy jós. Meghivatta magát egy sörre. Elore latta a dolgok alakulasat. Hivom a Story magazint.
    :)

    Befe::

  2. nandika

    téesz, gyere me én adok kölcsön másfél milkót. 20%-os kamattal, egy hónapra.

  3. 7ed7

    koszi, hogy linkeltel. amugy szarok en az olyanokra akik kulombseget tesznek ember es ember kozott – gondolok pl. a te esetedre. a patkanyok szeretik a sajto-t, de azt mar nem tudjak, hogy hogyan keszul el (az az, hogyan zajlik egy * elete, amugy). mindenki fapados :) .

  4. eva

    na ha lenne 1.5 milliod,… szerintem el se tudnd kolteni..(na jo csak vicc volt), de nem neked valo a gazdagsag.., mar amennyire en mint nezo es olvaso ismerlek.
    szerintem sokszor jo csoronak lenni.. annal jobb mikor penzhez jutsz.. “jessz” .
    .. nem sok gazdagnak van humora, ugyhogy ez mindjart paradoxon..