Indecens ajánlat

Mi, két teljesen átlagos, heteroszexuális srác a Szomszédnéniből – kérdezzük, hogy melyik producerrel kell lefeküdnünk ahhoz, hogy legyen nekünk is hetente egy félórás humorműsorunk az új Erdélyi Magyar Tévében?

???

Javaslatokat várunk a hozzászólásokhoz.

Béfé, TSz

16 válasz: “Indecens ajánlat”

  1. TimeaK

    Velem.
    :)

  2. Huzat

    Egyesek aszongyák, hogy Markó Bélával… érdemes megpróbálni, mert azt is szongyák, hogy “próba szerencse”… =))
    Sok sikert! …szükségetek lesz rá. :) )

  3. TéDé

    Hát a Bélával…kimással? :) De mint a Huzat, mert lekésitek, aztán családon belülről hoznak humoristát is :)

  4. Borboly Csaba

    Szerintem menyjetek ki Magyarországra kampányolni, mert most ugyis az a divat hozzátok hasonló koruak (egyetemisták) körében! És azért, hogy biztosra utazzatokm Béfé te igazaodjál a baloldalhoz, haknikat tartani pártforumokon, mert a neved B betűvel kezdődik és TSZ, te menyjél a Fidesz-hez mert a nevedben van SZ.
    Hidjétek el ez a biztos recept!
    (A bejegyzést nem azért írtam, hogy megint a blogotok becsületét megvédve, mindentől és mindenkitől elhatároljátok magatokat és komoly összefüggéseket keresetek ott ahol nincs!)

  5. Szomszédnéni

    Nem határolódunk. Be tudsz ajánlani minket valamelyik oldalhoz? :)

  6. Sandor

    Kedves Borboly Csaba,
    Vajon, csak névrokonság, vagy tényleg a Miért elnökrôl van szó, és a hargitai tanácsosról?
    Remélem, hogy nem.
    Ha mégis, akkor annnyira elszomorító, hogy minden képzetlen ember fenéknyalogatással mindenféle rmdsz funkcióba bekerülhet.
    En már azon sem lepôdöm meg, hogy lakatosból valaki tanácsadó lesz, méghozzá nem akárki tanácsadója; azon sem lepôdöm már meg, hogy sima tisztviselôböl valaki miniszter lesz, azon sem, hogy egyesek ügyvezetô elnökösdi funkciókat töltenek be, de harminc életév kell, hogy valahogyan túljussanak egy egyetemi fázison, s az sem meglepô már, hogy kik az átkosban hithû kommunisták voltak, azok mára, a hatalmat tartják kezükben.
    Nekem már nincsenek nagy elvárásaim, de legalább egy annyi kedves Csaba, hogy tanuljunk meg helyesen írni magyarul, ennyi azért elvárható, nem? Hisz, gondolom a hidjetek, és a menyjetek nem elirás eredménye.
    Igazán elszomorító dolgok ezek, bár egyeseknek ez mindegy , hisz Bukarestben ezt amúgy sem pontozzák

    A Szomszédnéninek a legjobbakat,s csak így tovább !!

  7. Szomszédnéni

    Sandor, kosz a jokivansagokat, csak kicsit elkalandoztal a tematol. :) A mi kerdesunk az, hogy melyik telvizios producerrel kellene lefekudjunk egy televizios musorert. Esetleg olyanok is irhatnak, akik mar lefekudtek televizios producerekkel, es tanacsokat tudnanak adni.
    Szoval a tema a szex.

  8. Lolka

    Javaslom, hogy fekudjetek le mindenkivel, aki csak az utatokba kerul, es ha szerencsetek van akkor csak lesz valaki olyan kozottuk, aki majd ajandekkent egy heti fel oraval megjutalmaz.

  9. d anamaria

    velem. :)
    amugy ha nektek nem is, nekem viszont komoly eselyeim vannak egy egesz napos talk-show-hoz.

  10. Britney Spears

    :)

  11. KabiKergetőKiscsaj

    Hümm, nemtom hova írni, remélem jó lesz ide. Szóval:
    EZÚTON SZERETNÉK A SZOMSZÉDNÉNI PRODUKCIÓS IRODA MINDEN MUNKATÁRSÁTÓL SŰRŰ, SZIRUPOS BOCSÁNATOT KÉRNI, FÉKTELEN SZÜLŐANYÁM ŐRÜLTEN MEGGONDOLATLAN MAGÁNAKCIÓI MIATT. Az úgy volt, hogy ő Aradon dolgozik, vagyis itthonról messze, kiesve ezzel az irányításom alól. Azt hittem, nagy már, el lehet engedni, és én egészen péntekig nem tudtam arról, hogy Béfét arcátlanul zaklatni merte. Egyszóval a dologhoz nekem semmi közöm, nem voltam felbujtó. Végülis nem nagyon tudom, mi is történt, mivel, mikor ott tartott, hogy Béfét felhívva ecsetelte a kóbor kabát furcsa történetét, elájultam. Anyácskám úgy döntött, hétfő hajnalban visszamegy Aradra,( bár akkor ment a buszuk, szóval nem volt sok választása). Tudod az e-mailemet, kedves Béfé, szólj csak, ha molesztál, tudod az apukám postás és magánnyonozó (ez most komoly!) és hát ez ragályos nálunk a családban. Én is magánnyomozok a magam kedvére, szóval tudok ám a TSZ-szel folyó titkos kis huncutságokról, sőt, ügynökeim az Annamaris békülés okáról is küldtek jelentéseket. A mindenkivelakiazutadbakerüllefeküdés sikerre vezethet, csak Gabriella, meg Laura nem bizti, hogy jó néven veszik.
    Sok sikert a műsoridőszerzéshez!

  12. Szomszédnéni

    Kedves Bea, anyukád nem is zaklatott, csak beszéltünk kicsit telefonon, s lesz egy meglepetésünk.
    A többieknek pedig: Bea apukája tényleg magánnyomozó, úgyhogy csak vigyázzatok velem, mert megmagánnyomoztatlak.

    MSJ

    Béfé::

  13. Huzat

    Most olvasom, hogy a Janovics Jenő Alapítvány (JJA) hozza létre a magyar TV-t, melynek elnöke Nagy Zsolt… logikusan Nagy Zsolttal kellene lefeküdnötök.
    Máskülönben felmerült bennem egy szubjektívan retorikus kérdés: mivel/miben jobb Vásárhely, mint Kolozsvár vagy Csík?

  14. Szomszédnéni

    Kabikergetokiscsaj!

    Mifele Gabriella?????

    TSz

  15. Myrtil

    TSZ ,TSZ…nekem kell emlekezni a leanykerorol?!?!?. te mar a nevet is elfeledted?!?….ejnye-bejnye… :P :P

  16. Szomszédnéni

    Myrtil!
    Mikor volt az mar? Azota meg masik harom lany kezet kertem meg, szinten eredmenytelenul. :)
    De peldaul lehetett volna irni Gabriella helyett, hogy Gada. Az mar mas.

    TSz