Csőd

Hétvégén, mostmár úgy néz ki, sikerül végre felvenni a Pofon74 albumot Udvarhelyen. Mivel annyira nem vagyunk jók, hogy egy nap alatt lebonyolítsuk, két napot fogunk ülni. Lehet az sem lesz elég, meglátjuk. Mivel mi egy csődzenekar vagyunk, egyelőre fogalmunk sincs, hogy mivel fogunk utazni, hol fogunk aludni.

Tehát, ha van valaki, aki kölcsönadná az autóját péntek este, hogy majd mi visszaadjuk vasárnap este, az úgy nagyon szuper lenne. Isti tud vezetni nagyon. Tényleg. Akkor ideadod az autód egy kicsit? Lécci!

Másik dolog: Udvarhelyen töltjük majd a szombat éjszakát. Bizonyára nagyon jó lesz, de azért segítene az éjszakánkon, ha lenne hol aludjunk. Tehát ha van valaki, aki vendégül látná bármelyikünket, vagy többünket (öten vagyunk), az úgy nagyon szuper lenne. Megígérhetjük, hogy nem fogunk énekelni. Akkor mehetünk hozzád egy kicsit? Lécci!
Segítünk fotókkal:

zsolt
isti
csongi
bftsz
csaj

Azon gondolkodom, hogy ha csak négyünknek kerül szállás, akkor Csongi hol fog majd aludni.

TSz

4 válasz: “Csőd”

  1. hilton

    szallas… hmmm… biztos, hogy nem fogtok enekelni? ;)

  2. fegyver

    há! van egy jány, udvarhelyi és egyszer azt mondta mindent megtenne érted (lehet értem is, de ezt nem mondta). van egy gond. vásárhelyre jár egyetemre. lehet hazautazna a te kedvedért.

    a legjobb ha beszélsz csabával és megkéred, hogy vágjanak egy disznőt a tiszteletetekre. azután szállásra már nem lesz szükség.

    csongi aludhat a hálózsákomban amit novemberben kölcsönkért.
    ja. és autót nem adok, mert nem az enyém.

  3. Arszolg

    Jaj, én nagyon, de nagyon adnék Nektek szállást, de nem leszek Udvarhelyen hétvégén…de megpróbálok beszélni valakivel, hátha…asszem Isti prioritást élvez…bocs többiek :)

  4. Szomszédnéni

    Kösz Fegyver!

    Hilton, bizti bizti nem fogunk énekelni. Tényleg!

    Arszlog, nagyon jó lesz az, mivel Isti a legfázósabb közülünk. Várjuk mit sikerült intézned.