Galla élmény

Galla, az ember
Azt hiszem Galla Miklóst először egy Dózsa – Galla műsorban láttam, amikor a „Megpróbálok kölcsönkérni öt fontot” című showműsorban Dózsa Gergely megpróbál kölcsönkérni tőle öt fontot. Kevés sikerrel.
Először azt hittem, hogy nocsak Galla milyen jó színész. Tökéletesen hozza a karaktert, a hangot, az imázst. Szombat este a Humorfeszt backstageben rajöttem, hogy Galla nem hoz semmiféle karaktert, ő ilyen. És ezért jó.

A média felelősségéről
Galla úgy tűnik médiafogyasztó, és hallott a bukaresti esetről, ahol egy japán üzletembert halálra mart egy kóbor kutya. Mikor Galla megérkezett, az első mondata az volt, mikor ki kellett szállnia az autóból, hogy „Vannak-e itt kutyák?”

Konferanszié
Elmondtam neki backstage, hogy én fogom behívni a színpadra, mit mondjak róla. Ragaszkodott hozzá, hogy ő a magyar abszurd képviselője, lassan gondolom ő is megunta az angol humor címkét.

Írás
Laurának az édesanyjától kaptam egy „Monty Python szövegek magyarul” könyvet, mikor elvégeztem az egyetemet, tavaly. A könyv fordítója Galla Miklós, valamint tartalmaz egy interjút is Michael Palinnel. Kértem egy aláírás Gallától. Ezt írta: „Szeretettel Ferencnek, a fordítótól: Galla.” Nagyon nagy becsben fogom tartani, mert nem szokásom autogrammot kérni, a legutolsót például hatodikosként kértem Cipőtől, a Republic frontemberétől, de nem éreztem semmi lelkiismeret furdalást, mikor azt a darab papírt elvesztettem.

Béfé::

Egy válasz: “Galla élmény”

  1. Cipo

    Elvesztetted?? te arulo