100 év vagány

Szeretem azt a szédülést, amit akkor érzek, amikor elszívok egy dohánylevélbe sodort szivart. Imádom, hogy nincs papírburka, mint a hülye cigarettának, és ott van, érzed az újjaiddal a szivart, a parazsat, a nehezebb, de bársonyosabb füstöt. Rituálé. Nem szeretem ezeket a szivarokat öngyújtóval meggyújtani, mert belekeveredik az ízbe a gáz, Kubában szerintem lelövetik, akik öngyújtóval gyújtanak rá szivarra. Kettő, három szál gyufát is elhasználok, hogy meggyúljon rendesen, alapos ember vagyok, ha gyújtogatásról van szó.

Azt hiszem a szivarozási szokásaimból sok mindent ki tudna olvasni egy pszichológus.

Az elmúlt héten nem írtam semmit a blogba, nem akartam semmit csak úgy idedobni – nem akarok elbaszni 5 percet az életetekből a periodicitás kedvéért. Téesz szerencsére megtáltosodott, és posztol. Valaki mondta, hogy írjam meg, hogy megismertem valakit. Az túlzás, hogy megismertem valakit. Tudom a nevét. Rejtély, de én szeretem a rejtélyeket. (Egy hét alatt nem lehet senkit sem megismerni.) Tudom, hogy cukorral vagy cukor nélkül issza a kávéját, tudom, hogy szereti a szőlőt és tudom, hogy az érzései fölül tudnak kerekedni a gondolatain.
És ennyit tudni jó.
Valószínűleg hivatásszerűen drogkereskedő-pszichopata-sorozatgyilkos ez a csaj, de ameddig nem hozza haza a munkáját, részemről OK. S egyébként is szimpatizálok a drogkereskedő-pszichopata-sorozatgyilkosokkal. Tisztelem bennük az elhivatottságot.

(olvasni se olvastam, könyvet sem, csak söröscimkét)

Szóval az elmúlt héten kávézási szokásokat figyeltem meg, nem foglalkoztam:
se humorral
se médiával
se píárral
se azzal, hogy jövő héten lesz Szomszédnéni humorest, de még a terem sincs kibérelve, meg azzal se, hogy megyek Szebenbe fellépni Felméri Péterrel (majd megbeszéljük, hogy mi lesz a vonaton),
se azzal az Európai Uniós prodzsektel Gáspárikkal, Felmérivel, Zsókkal és persze Szomszédnénivel
se rádióval.

Nőztem.

Ha jövő héten sem jelentkezem, akkor a csaj tényleg drogkereskedő-pszichopata-sorozatgyilkos, és kinyírt.
Béke soraimra.

Béfé::

Egy válasz: “100 év vagány”

  1. felméripéter

    Ó jaj, már az is itt van?