Derék Veréb Kommandó humorest

Utálom a hétfőket. Garfield is utálja őket, nem gondoltam volna, hogy lesz valaha közös pontom egy képregényfigurával, és ha már igen, ha van közös pontom, akkor miért nem infravörös látásom van mondjuk, mint Supermannek.

Gyors találkozó Téesszel a Bulgakovban, megadja a pénzem, magamra öntöm a jeges kólám, szóval csak a szokásos hétfői dolgok, azzal a csavarral, hogy kitaláljuk a vasárnapi kolozsvári humorestünk címét:
humorest

Szóval, ha november 19-én, este 7-kor Kolozsváron vagy, nézz be a Báthory Líceum dísztermébe, mert show van. Azt is megbeszéltük, hogy 20 perccel 7 óra előtt már nyitjuk az ajtókat, hogy időben kezdjük.

Aztán kicsit idegeskedtem, hogy a KMDSZ miért a Kerozint hozza a Gólyabáljára, választ is kaptam, mert nem ért rá a Groovehouse. Szóval jön az a csapat, aminek az összes ritmikai és zeneírási tudásuk kimerül abban, hogy konnektorokba nem dugott gitárokkal, zenei körítést adnak annak a filozófiának, hogy Kismalac, kismalac, engedj be, nem engedlek, lófasz a seggedbe. És a közönség együtt kiabálja velük, hogy lófasz. Mert lófaszt kiabálni jó. Lófasz. Érzem, hogy van értelme az életemnek. Próbáljátok ti is. Lófasz. Lófasz. Lófasz. És most azt, aki mindezt lehetővé tette: KMDSZ. És most, zárjunk katarzissal: KMDSZ. Lófasz. KMDSZ. Lófasz. KMDSZ. Lófasz. KMDSZ. Lófasz. KMDSZ. Lófasz. KMDSZ. Lófasz. KMDSZ. Lófasz. KMDSZ. Lófasz.
A szomorú az, hogy én még voltam olyan KMDSZ Gólyabálban is, amire a meghívott a Kispál és a Borz volt. És akkor a jó, természetes volt.

Este. Nő. Asztal. Megint kóla, mert munka van, és részegen nem szeretek dolgozni.

Odajön egy srác, hogy Béfé, mondom Béfé. Azt mondja, hogy ő szervezi Kolozsvár egyik kocsmájában az életet, és szeretné, ha együtt dolgoznánk, hetente egy este, szeretne amolyan open mic and impro stand up comedy estet, na. Ez a neve Amerikában. Nagyon tetszik az ötlet, lássuk sikerül valami értelmeset csinálni belőle.

Megerősített pletyka. Huszonvalahányadikán indul a Paprika rádió. Fogható lesz minden hozzánk közeli zöldségesboltban.

Béfé::

16 válasz: “Derék Veréb Kommandó humorest”

  1. dzsakéta

    csatlakozhatom?
    kmdsz…lóf…sz

  2. MArci

    Csak a Kispál a zene? Nehogymá’…. Groovehouse-ra is ugyanezt mondanád?!

  3. Szomszédnéni

    Nemcsak a Kispál a zene. Van még a magyarok kozul a Belga, Quimbi, Rémember, Emil!Rulez, Yonderboi, Kistehen Tanczenekar, Kiscsillag, Sicratman. Az erdélyi zenekarok közül egyetlen csapat sem jön be. Talán Annamari egy kicsit. :)

  4. MArci

    Nem rétegzene kell a KMDSZ gólyabálra. Az általad felsoroltak jók, de kocsmában érdemes hallgatni!
    MIndenki tudja, h nagy Annamari rajongó vagy:-D

  5. julcsi

    Ilyesmi lesz?
    http://www.godot.hu/dumaszinhaz/

  6. Szomszédnéni

    Ilyesmi lesz.

  7. kunigunda

    En is csatlakoznek a KMDSZ-t ocsarolok koze. bemessz az irodaba,mindenki elfoglalt a messengerezessel, khm-khm..semmi reakcio….azzal kijossz…:D

  8. Szomszédnéni

    Hehe. Úgy tűnik, hogy a Hozzászólásokban elkezdődött egy KMDSZ ócsárolási trend. Mivel minden probléma megoldásának kulcsa a kommunikáció, örülök, hogy sikerült ezt az érzést itt kanalizálni.

    Szóval, ha ócsárolni akarod a KMDSZ-t, írj ide, érvekkel vagy érvek nélkül, finoman, irodalmi nyelven vagy ispánfaszával. Hátha találnak a Hozzászólások között megfontolásra méltót a KMDSZ-esek is.

    Béfé::

  9. blk

    ok ocsarolom a kmdsz-t,

    de… mi is az a kmdsz?

  10. bacsa

    A KMDSZ sem Isten teremtmenye. Ha van otleted, valtoztasd meg. Ha nincs, minek ocsarolni.
    [Nem vagyok KMDSZ-es. Sose jartam ott, azaz igazsag.]

  11. kiflis tunteto

    ..még van kmdsz ?????

  12. csuklanirossz

    Persze, hogy van: Kis Méretű Derék Szépség, és van társszervezetük is: Kendős Macák Duplán Számítanak.
    De azért én szeretem a KMDSZ-eseket, egyszer sem hordtak le TDK dolgozat átadásakor és szavatartó hűséges emberek egytől-egyig. Isten bizony.

  13. Nem-Ócsároló

    Még azért se. Pedig…
    Namindegy… Ennek a pro/kontra KMDSZ vitának soha vége nem lesz: csak egy van belőlük, csak ők szerveznek, ha-nem-tetszik,-csináld-te-másképp stb., ettől viszont még mindig nem nézém el én se az összes bakijukat. Nem csatlakozom egyik táborhoz sem, viszont a Kunigunda megjegyzéseit cáfolnám. Újabban vannak törekvések arra, hogy kifele nyissanak, fogadják az újonnan bejövőket, és szerintem valamennyire eredményes is. Ha mégse jönne össze – igen, ez is megesik, de már ritkábban – nem a messenger miatt van, hanem azért, mert szerveznek… Ami még mindig nem teljesen elnézhető, mert valakinek akkor is nyitni kéne kifele. Nade. Téma lezárva. Ennyi.

  14. bacsa

    nem az hogy csinald-te-maskepp, hanem csinald-te-jobban, vagy legalabb probald meg, vagy adj nekik otleteket.
    De mindegy. Kritikaban, baszogatasban mindig jok voltunk. De inkabb a kocsmaban okorkodunk egyet minthogy megprobaljunk mozditani valamit.

    En is.

  15. for the records

    Ó, KMDSZ az remek — legalább nem korruptak, mint sok magyarországi hallgatói önkormányzat (HÖK), akik pl abból nyúlnak le iszonyat pénzeket, hogy az egyetem alagsorait diszkóknak adják ki rengeteg sok pénzért

  16. ol

    nem korruptak?
    ne viccceljunk mar