Nagybánya: Humorest a tornateremben

Turné. Nagybánya. Megtudom, hogy tornateremben lép fel a humortársulatunk, mert az a legnagyobb terem. Fura érzés úgy belépni egy tornaterembe, hogy nincs nálam orvosi igazolás a tantárgyból való felmentéssel. Öltöző. Elcsodálkozom a fiúk öltözködési tartozékain, amelyeket az öltözőben hagytak. Megtudom a takarítónőtől, hogy az a női öltöző. Okos Zsolt behangosit (Párbeszéd vele: -Hogy hívnak? -Okos. – Ugye, basztatsz?). Előadás. Majdnem kettővágunk egy lányt a fűrésszel. De Szatmárhoz hasonlóan itt sem sikerült:
furesz

Mivel nem sikerült kettővágni a lányt, a teremben többen nevetni kezdtek rajtunk. Pedig szerintem nekik se sikerült volna. És még egy tévés operatőrt is hívtak, hogy megörökítse a büncselekményt:
tomegsokan

Aztán bemásztam a közönség közé, hogy kicsit megfenyegessem őket, hogy azért nem szép dolog kinevetni minket, mert mégsem tudtuk kettővágni azt a lány:
predikator
Ez van, gyilkosságban nem vagyunk otthon.

És utoljára hagytam egy közelképet a finomvegyes közönségből. Az alábbi képen megfigyelhető három lány: először előadás előtt, utána előadás után. 1 óra alatt még nem láttam senkit ennyit öregedni:

idosfiatal

Béfé::

CSÜTÖRTÖKÖN következik: ZiLaH
2007, március 22, 14:00 – Wesselényi Miklós Gimnázium, díszterem

4 válasz: “Nagybánya: Humorest a tornateremben”

  1. asdtty

    pedig mar nagyon remeltuk, h kettevagod a szoszit, akkor legalabb elo horrort is latattunk vna

  2. anobbz

    ‘humorest’ 2 orakor…

  3. Szomszédnéni

    Ja. Humordelután. Csak az olyan hülyen hangzik.

  4. Anna

    Most ez megint felre interpretalhato,hogy a szokeket kettobe kellene vagni….