Cine vorbeşte ultimu’ măsa-i curvă!

Eltelt a nyár és visszagondoltam, hogy milyen hasznos dolgokat tanultam ezen a nyáron. Hát az egyik leghasznosabb ez a játék, aminek a neve a címben szerepel. Bigu-tól tanultam, egy román srác, akivel a nyáron vagy kétszer is egy asztalnál söröztünk. Ajánlom mindenki figyelmébe, bármely korosztály kellemes és hasznos kikapcsolódásra lelhet e játék során. Hogy a játék tényleg élvezhető legyen, legalább 3 személy szükséges, felső határ nincs.

A játékszabályok pofonegyszerüek, könnyü elsajátítani. A szabályokat nagyjából tartalmazza a játék címe: aki utoljára beszél, annak az anyja kurva! Más szabály nincs. Ebben az egyszerüségben rejlik a játék zsenialitása. Elsőre nekem is úgy tetszett, hogy nahát ez biztosan unalmas játék, főleg, hogy mindenki hallgatni fog, és kész. De aztán nem így történt. Sőt, többet beszéltünk, mint azelőtt.

Rengeteg stratégia van, például lehet szövetkezni. Ketten szövetkeztek, és beszégettek egymással, és minél érdekesebben, minél inkább úgy hogy egy másik megfeledkezzen magáról, és hozzászóljon a témához. Ebben a pillanatban elhallgat a két szövetséges, és különböző jelekkel a másik tudtára hozza, hogy leszívta. Ilyen jelek lehetnek: középső ujj fel/ bal alkar vízszintes a jobbat előretartjuk a bal alatt, és az alkart fel-le mozgatjuk/ jobb öklünket a jobbfelőli arcunk mellé emeljük, majd jobbra-balra mozgatjuk egy olyan 10 centit, mindeközben nyelvünkkel a bal arcunkat bökődjük belülről. Tehát ilyen jelekkel lehet tudomására hozni, hogy vesztett, igen ám, de ekkor megszólal az ő szövetségese. És elkezdenek ők ketten beszélgetni a másik kettő családjáról, rokonságáról, utazásokról délre, mígnem muszály beleszóljanak. Az egyik legaranyosabb fordulópont, amikor dumálsz-dumálsz, és végre megszólal valamelyik, te pedig nagy büszkén hozzávágod: “Na, a te anyád kurva!” A másik meg csak hallgat, és te lassan rájössz, hogy mégsem az övé az.

A legprofibb ebben a játékban, hogy egyszerüen nincs vége. Este hazamentek, alszol. Másnap szól a telefonod, az egyik haver az, felveszed. Hallózol. Tovább hallózól, mivel a másik oldalon nem szólal meg senki. És lassan rájössz, hogy nem a vonallal van a baj, nagyon is ott van a drót másik végén a haver, csak egyszerüen a te anyád kurva. Alig várod az estét, hogy folytassátok.

Indítok itt is egy játékot: aki utolsónak szól hozzá ehhez a bejegyzéshez, annak az anyja kurva!

TSz

5 válasz: “Cine vorbeşte ultimu’ măsa-i curvă!”

  1. LoriG

    jól megszívtad, hogy nem szólt hozzá senki:)

  2. ferike

    Ki meri mondani, hogy az en anyam kurva???

  3. ddaya

    hahaha ugyis lesz meg utanam vki..nem de????az en anyam nem az…

  4. Tomek

    Anyamat csak ne szidjatok, jo?

  5. eviciqee

    az utolsó mondat elgondolkodtatott, h. szóljakE hozzáá, de megteszem, írj helyesen, muszáJ:D