Amerikai kürtőskalács 2.

Nézzük meg, milyenek lennének a hétköznapjaink, ha azok, az amerikai tinivígjátékok forgatókönyvei szerint történnének meg.
Reggelizni nem menő. Helyette az asztalon gőzölgő amerikai pitével, inkább szeretkezzünk egyet, természetesen úgy, hogy a szüleink rajtakapjanak. Utána ne együnk belőle, mert valaki biztosan figyel. Tudom, mit ettél tavaly nyáron!
Induljunk suliba, legyünk fülig szerelmesek a cheerleaderbe, aki a focicsapat legjobb játékosának a barátnője. Mivel Romániában a „cheerleader” fogalma viszonylag ismeretlen, itt használjuk az annál közismertebb „ringyó” kifejezést.
Szünetben szabadítsunk ki egy delfint, kísérjünk haza egy csimpánzt és segítsünk a mindentudó Lassie kutyának, hogy kifizesse a kábeltévé számlát.
Egy vudu átok következtében cseréljünk testet egy idősebb férfivel, nővel, kirakatbabával vagy kutyával. Bárkivel csak ne Lagzi Lajcsival.
Amennyiben nem cserélünk testet, ne szomorkodjunk, üssünk el az autónkkal egy esőkabátos férfit. Dobjuk a hullát a közeli tóba, ügyelve arra, hogy más tinédzserek, akik abban a momentumban szintén hullát dobnak a tóba, ne vegyenek észre.
Zárjuk az estét a közeli erdőbe szervezett bulival. Ott lehetőleg ne működjön a telefonunk, az autónk, és mikor erre rádöbbenünk találkozzunk az esőkabátos férfival, akit előzőleg véletlenül megöltünk. Ha láncfűrész is van nála, győzzük meg, hogy leszámolás helyett inkább lopjunk fát.
Ha egész nap alatt nem sikerült elveszíteni a szüzességünk, másnap kezdjük újra.

Béfé::

(Az írás a 24 FUN Székelyföldi mutációjában jelent meg.)

2 válasz: “Amerikai kürtőskalács 2.”

  1. pászti

    Szia béfé,

    amennyiben mégis pont Lagzi Lajcsival cserélek testet, mit csináljak?

  2. Szomszédnéni

    Lötyögni fogsz benne.

    Béfé::