Még ma!

Még ma, avagy szerdán, lehet jelentkezni a Humorfesztiválra. Gyanítom, hogy – mivel ezt a bejegyzést olvasod – van interneted, ezért nem adom meg a telefonszámomat, hanem jelentkezz a verseny@humorfeszt.ro címen. Meg aztán nem tudom honnan veszik a telefonon jelentkezők, hogy ha nem délután, hanem kora reggel jelentkeznek, akkor az biztosabb. Ami biztos, hogy akkor felköltenek. Korai ébredéskor pedig nincsen hangom. Tehát figyelmeztetem a korán reggel telefonon jelentkezőket, hogy ha a vonal túlsó végén egy gégeműtéten átesett, rekedt kacsát hallanak hápogni, az én leszek. Ne törődjenek vele, mondják be nevüket, meg hogy honnan telefonálnak, és tegyék le. Én majd beírom a füzetbe, és visszaszólok. Még ma (szerdán) lehet jelentkezni, aztán majd utazunk mindenféle városokba, és megnézzük a jelentkezőket. Gyertek ti is megnézni őket, bemelegítőnek mi is fellépünk egy kicsit, meg még talán Felméri Péter is, írom is mikor és hova kell menni:

Szatmárnémeti: márc. 27., péntek, 20.00 óra, Downtown(Kormorán)
Nagyvárad: márc. 28., szombat, 20.00 óra, Batyus Klub (Ifi Klub, NMD mellett)
Marosvásárhely: márc. 31., kedd, 20.00 óra, JazzBlues Klub újonnan nyílt terme
Csíkszereda: ápr. 01., szerda, 21.00 óra, Extasy klub

Most pedig leveszem az ujjaimat a billentyüzetről, és ráteszem az egyiket a telefonom zöld gombjára. Ha pedig nem hív senki, akkor hisztis őrjöngés fog el, és hamarosan elájulok.

TSz

4 válasz: “Még ma!”

  1. kacsacj

    A mai bejegyzesem is megerne 5 perc kabaret, szoval kabare az egesz elet, tele humorral;)
    Sok jelentkezot kivanok.

  2. attila

    hello.meg szeretnem kerdezni ha foglalkoztok roman standup-al.egy pubnal dolgozok brassoban ahl hetfokent standup van romanul. es nagyon be szeretnelek javasolni mivel reg nem hallottam valaki olyan jot mint Toth Szabolcs. szeretnem tudni ha szoktatok romanul si standupolni. vagy ha nem akkor magyarul hogy tudnank meghivni titeket? varok valaszt az e-mail cimre. koszi!

  3. benjipd

    Srácok!

    Nagyon jó volt a hétfői előadás a Godot-ban, nekem nagyon tetszett!
    Csak így tovább!

    A fiú, aki nem olvas Bravo magazint (és látszik is rajta)

  4. Szomszédnéni

    finnul kicsit. romanul nem.